My style rocks: Με σαρκώδη χείλη και καστανόξανθα μαλλιά - Η τελευταία παίκτρια που ''εισέβαλε'' στο διαγωνισμό

Η ηλικία και το επάγγελμά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
klairytolis - instagram
klairytolis - instagram

Μια νέα παίκτρια μπήκε την Τρίτη 16/5 στο My style rocks και μάλιστα όπως τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου πρόκειται για την τελευταία προσθήκη για φέτος μιας και οδηγούμαστε πια στο μεγάλο τελικό (δείτε εδώ ποιες θα πάνε στον τελικό).

Ο λόγος λοιπόν, για την Κλαίρη Τόλη με ηλικία 25 ετών. Το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε, πως εργάζεται ως Fashion designer και Life coach, ενώ μάλιστα σχεδιάζει νυφικά και έχει στην κατοχή της δικό της atelier.

Η νέα παίκτρια που μπήκε στο My style rocks

Να τονίσουμε εδώ, πως η Κλαίρη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη και ο μπαμπάς της ασχολείται με την Χονδρική και λιανική πώληση κρεάτων.

Λίγα λόγια για τη νέα παίκτρια

Στο κορίτσι, όπως τονίζει η ίδια πάντα της άρεσαν τα ρούχα και η μόδα και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε fashion design. Πήγε στη Γαλλία για μεταπτυχιακό και μετά παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο. Τώρα έχει το δικό της atelier και φτιάχνει custom made ρούχα και νυφικά.

Δηλώνει δυναμική και υπερασπίζεται τις γυναίκες. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισε να σπουδάσει life coaching και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Τώρα το εξασκεί γιατί θέλει να βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών.

Στη ντουλάπα της δεν έχει πολλά fast fashion ρούχα, της αρέσουν τα επώνυμα κομμάτια. Ένα ζευγάρι μπότες από runway που κοστίζουν 6.500€ είναι το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Δεν είναι ανταγωνιστική αλλά θα την ενοχλήσουν τα σχόλια όταν προέρχονται από κάποιον που η ίδια θεωρεί πως δεν έχει ωραίο στυλ.