My style rocks: Όλα ξεκίνησαν από το instagram - Η αλήθεια για την κόντρα και τα ''πυρά'' που ανταλλάσσουν Σελένη & Αναστασία

Τα ''ξέρασε'' όλα η...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Όλα ξεκίνησαν από το instagram - Η αλήθεια για την κόντρα και τα ''πυρά'' που ανταλλάσσουν Σελένη & Αναστασία

Μια αποκάλυψη συνέβη την Τρίτη 16/5 στο My style rocks και συγκεκριμένα από την Ειρήνη Καζάκη, η οποία πήρε το λόγο και μετά από πολύ καιρό ξεκαθάρισε τι είναι αυτό, που χωρίζει τη Σελένη από την Αναστασία!

Γενικότερα είναι γνωστό, πως τα δύο τελευταία κορίτσια έχουν διαφορές και συχνές εντάσεις στο διαγωνισμό μόδας, χωρίς ωστόσο να είναι πάντα ξεκάθαρος ο λόγος, που ''τσακώνονται'' μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: My style rocks: Εκτός παιχνιδιού η Emilia Vodos - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Αυτή τη φορά, η απάντηση δόθηκε από την Ειρήνη, με την ίδια να εξηγεί πως μία ανάρτηση, που είχε κάνει η Αναστασία στα social media είχε προκαλέσει την Σελένη, καθώς θεωρήθηκε μπηχτή από μεριάς της.

Η ανάρτηση της Αναστασίας στο My style rocks που δημιούργησε εντάσεις

«Μπορώ να το λύσω εγώ; Νομίζω ξέρω γιατί γίνεται αυτό, νομίζω μπορώ να πω την άποψή μου; Η Αναστασία έκανε ανέβασε ένα βίντεο, ένα trailer του παιχνιδιού και έκανε ένα σχόλιο από πάνω, ίσως γι αυτό η Σελένη να το πήρε...», είπε η Ειρήνη Καζάκη.

Η τελευταία παίκτρια που ''εισέβαλε'' στο διαγωνισμό

Ο λόγος λοιπόν, για την Κλαίρη Τόλη με ηλικία 25 ετών. Το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε, πως εργάζεται ως Fashion designer και Life coach, ενώ μάλιστα σχεδιάζει νυφικά και έχει στην κατοχή της δικό της atelier.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Κλαίρη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη και ο μπαμπάς της ασχολείται με την Χονδρική και λιανική πώληση κρεάτων.

Στο κορίτσι, όπως τονίζει η ίδια πάντα της άρεσαν τα ρούχα και η μόδα και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε fashion design. Πήγε στη Γαλλία για μεταπτυχιακό και μετά παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο. Τώρα έχει το δικό της atelier και φτιάχνει custom made ρούχα και νυφικά.

Δηλώνει δυναμική και υπερασπίζεται τις γυναίκες. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισε να σπουδάσει life coaching και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Τώρα το εξασκεί γιατί θέλει να βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών.

Στη ντουλάπα της δεν έχει πολλά fast fashion ρούχα, της αρέσουν τα επώνυμα κομμάτια. Ένα ζευγάρι μπότες από runway που κοστίζουν 6.500€ είναι το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Δεν είναι ανταγωνιστική αλλά θα την ενοχλήσουν τα σχόλια όταν προέρχονται από κάποιον που η ίδια θεωρεί πως δεν έχει ωραίο στυλ.