My style rocks: «Βλέπω, από τότε που αποχώρησε...» - Το ''καρφί'' του Κουδουνάρη στην Νικόλ για την αλλαγή στη στάση της

«Λυπάμαι που το λέω αλλά χάρηκα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Βλέπω, από τότε που αποχώρησε...» - Το ''καρφί'' του Κουδουνάρη στην Νικόλ για την αλλαγή στη στάση της

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου φάνηκε να είναι ανανεωμένη την Τετάρτη 17/5 στο My style rocks, καθώς η παίκτρια έκανε μια διαφορετική και μία πιο ελεύθερη επιλογή στο look, που παρουσίασε στην κριτική επιτροπή!

Ο Δημήτρης Σκουλός της έκανε θετικά σχόλια για την προσπάθειά της με την ίδια να εξηγεί, πως αποφάσισε να αλλάξει γενικότερα στάση για όσο διάστημα της έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι! Στη συνέχεια, όμως το λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας ένα όλο νόημα σχόλιο, το οποίο συνδέεται με την παίκτρια, που αποχώρησε (δείτε εδώ ποια είναι αυτή).

Η μπηχτή του Στέλιου Κουδουνάρη στη Νικόλ Δεσποτοπούλου στο My style rocks

«Συγγνώμη που σε διακόπτω αλλά εγώ βλέπω μια Νικόλ πολύ διαφορετική από τότε που αποχώρησε μια συγκεκριμένη παίκτρια και μήπως η νέα Νικόλ ενοχλεί;» είπε Στέλιος Κουδουνάρης.

«Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά αυτό που λέτε το ένιωσα κατευθείαν και το καταλάβατε και εσείς. Σαν να μου έφυγε ένα βάρος, κάπως έτσι ένιωσα. Λυπάμαι που το λέω αλλά χάρηκα, αυτή είναι η αλήθεια» απάντησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Oι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως και να έχει όμως, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός