Masterchef 7: Εκτός πλατό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συμβαίνει με το σεφ

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Εκτός πλατό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συμβαίνει με το σεφ

Λίγα επεισόδια πριν από το μεγάλο τελικό βρίσκεται το Masterchef 7 και μάλιστα, όσο φτάνουμε στο σημείο αυτό βλέπουμε να δυσκολεύουν οι δοκιμασίες, που βάζουν οι κριτές στους εναπομείναντες παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής (δείτε εδώ τους 2 παίκτες που πάνε τελικό).

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 18/5 έγινε γνωστό, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε από το πλατό και από το σημερινό επεισόδιο με τον Σωτήρη Κοντιζά να εξηγεί, πως ο σεφ - κριτής ετοίμαζε την επόμενη δοκιμασία για τους παίκτες.

Ο λόγος που απουσίαζε την Πέμπτη (18/5) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το Masterchef 7

«Τελευταία αποχώρηση από εσάς, ο Δημήτρης, από εμάς, ο Λεωνίδας. Έχει πάει να ετοιμάσει την επόμενη δοκιμασία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Σάστισε ο Κουτσόπουλος με άβολο περιστατικό παίκτη

Tη Δευτέρα 15/5 είδαμε την δοκιμασία με το γνωστό Mystery Box, το οποίο περιλάμβανε πολύ ιδιαίτερα υλικά! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκεί και μάλιστα πέρναγε από κάθε πάγκο για να δει και να μιλήσει με τους παίκτες!

Γέλιο και αμηχανία προκάλεσε η στιγμή, που ο σεφ έψαχνε τον Δημήτρη με τον ίδιο να εμφανίζεται λίγα λεπτά μετά, δηλώνοντας: «Σεφ, εντάξει δεν ξέρω αν είναι τώρα τηλεοπτικό να το πω, αλλά έχω χ@στεί από τη χαρά μου».