Masterchef 7: «Θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν!» - Έξαλλη η Μαρία Λαζαρίδου με το σχόλιο του Άγγελου

Απάντησε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν!» - Έξαλλη η Μαρία Λαζαρίδου με το σχόλιο του Άγγελου

Την Πέμπτη (18/5) στο Masterchef 7 είχαμε ελλείψεις (δείτε εδώ ποιος κριτής έλειπε για γιατί) λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία ομαδική δοκιμασία για φέτος με τους 6 εναπομείναντες παίκτες, που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού νικητή.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Άγγελος Τσιγκάκος έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο λέγοντας: «όπως και στην τελευταία ομαδική, είχε πέσει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι θέλει να κάνει ο Νίκος. Οπότε εν μέρει ήταν έκπληξη και για μένα. Μια χαρά. Έχουμε το άστρο του Πορφύρη, τα φρύδια της Μαρίας».

Στη συνέχεια, η Μαρία Λαζαρίδου απάντησε, αφού φάνηκε ενοχλημένη, τόσο στον ίδιο τον Άγγελο, όσο και στην προσωπική της συνέντευξη!

Η ενόχληση της Μαρίας Λαζαρίδου στο Masterchef 7

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό με τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου! Γενικότερα όλοι με πειράζουν για τα φρύδια μου, τα οποία δεν ελέγχω! Έχουν να κάνουν με την διάθεση μου, με το τι σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να τα ελέγξω. Δεν ξέρω πότε είναι ψηλά και πότε όχι. Ούτε αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αν τα έχω σηκωμένα. Άλλοι πηγαίνουν και πληρώνουν για να έχουν αυτά τα φρύδια και εγώ που τα έχω τζάμπα. Σαν να τα κακολογείται είναι κάθε φορά, θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν», είπε η Μαρία Λαζαρίδου.

Η ατάκα του Βασίλη Πορφύρη για το Σωτήρη Κοντιζά

Λίγο πριν μπουν στις κουζίνες τους οι διαγωνιζόμενοι συνέβη ένα χιουμοριστικό σκηνικό ανάμεσα στο Σωτήρη Κοντιζά και ένα διαγωνιζόμενο, το όποιο όμως έκρυβε και κάποιες αλήθειες. Πιο αναλυτικά, ο σεφ πείραξε τον Πορφύρη λέγοντας του, πως ποτέ δεν απαντάει με ουσία στις ερωτήσεις της.

Στη συνέχεια, ο παίκτης είπε στην ατομική του συνέντευξη: «Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα ναι και ένα όχι και τελείωσε. ''Ναι, όχι, είμαι καλά'' και δεν ξαναμιλάω στην τελική. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά, δεν τρέχει τίποτα», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.