MasterChef highlights 18/5: Εκτός ο Κουτσόπουλος! Η έξαλλη παίκτρια και ο άφωνος Κοντιζάς

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 18/5: Εκτός ο Κουτσόπουλος! Η έξαλλη παίκτρια και ο άφωνος Κοντιζάς

Λίγα επεισόδια πριν από τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Masterchef 7. Όσο φτάνουμε στο τελικό στάδιο, βλέπουμε να δυσκολεύουν οι δοκιμασίες, που βάζουν οι κριτές στους παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής (δείτε εδώ τους 2 παίκτες που πάνε τελικό).

Αναλυτικά τα 18/5 highlights του MasterChef 7

Εκτός πλατό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συμβαίνει με το σεφ

Την Πέμπτη 18/5 έγινε γνωστό, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε από το πλατό και από το σημερινό επεισόδιο με τον Σωτήρη Κοντιζά να εξηγεί, πως ο σεφ - κριτής ετοίμαζε την επόμενη δοκιμασία για τους παίκτες.

«Τελευταία αποχώρηση από εσάς, ο Δημήτρης, από εμάς, ο Λεωνίδας. Έχει πάει να ετοιμάσει την επόμενη δοκιμασία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το βλέπετε! Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει!» - Απίστευτο σκηνικό με παίκτη & το Σωτήρη Κοντιζά

Λίγο πριν μπουν στις κουζίνες τους συνέβη ένα χιουμοριστικό σκηνικό ανάμεσα στο Σωτήρη Κοντιζά και ένα διαγωνιζόμενο, το όποιο όμως έκρυβε και κάποιες αλήθειες. Πιο αναλυτικά, ο σεφ πείραξε τον Πορφύρη λέγοντας του, πως ποτέ δεν απαντάει με ουσία στις ερωτήσεις της.

Στη συνέχεια, ο παίκτης είπε στην ατομική του συνέντευξη: «Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα ναι και ένα όχι και τελείωσε. ''Ναι, όχι, είμαι καλά'' και δεν ξαναμιλάω στην τελική. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά, δεν τρέχει τίποτα», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

«Θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν!» - Έξαλλη η Μαρία Λαζαρίδου με το σχόλιο του Άγγελου

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Άγγελος Τσιγκάκος έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο λέγοντας: «όπως και στην τελευταία ομαδική, είχε πέσει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι θέλει να κάνει ο Νίκος. Οπότε εν μέρει ήταν έκπληξη και για μένα. Μια χαρά. Έχουμε το άστρο του Πορφύρη, τα φρύδια της Μαρίας».

Στη συνέχεια, η Μαρία Λαζαρίδου απάντησε, αφού φάνηκε ενοχλημένη, τόσο στον ίδιο τον Άγγελο, όσο και στην προσωπική της συνέντευξη!

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό με τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου! Γενικότερα όλοι με πειράζουν για τα φρύδια μου, τα οποία δεν ελέγχω! Έχουν να κάνουν με την διάθεση μου, με το τι σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να τα ελέγξω. Δεν ξέρω πότε είναι ψηλά και πότε όχι. Ούτε αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αν τα έχω σηκωμένα. Άλλοι πηγαίνουν και πληρώνουν για να έχουν αυτά τα φρύδια και εγώ που τα έχω τζάμπα. Σαν να τα κακολογείται είναι κάθε φορά, θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν», είπε η Μαρία Λαζαρίδου.