My Style Rocks: «Ότι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι! Είσαι απαράδεκτη» - Πυρ και μανία ο Κουδουνάρης κατά της Χριστιάνας Κατσιέρη

«Πραγματικά λυπάμαι που μιλάω έτσι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ότι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι! Είσαι απαράδεκτη» - Πυρ και μανία ο Κουδουνάρης κατά της Χριστιάνας Κατσιέρη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορούσε να βρει look των διαγωνιζόμενων που να του αρέσουν και όταν ήρθε η στιγμή να "λάμψει" η Χριστίανα Κατσιέρη, η συζήτησή τους εξελίχθηκε σε ένα ξέσπασμα του σχεδιαστή προς την παίκτρια, με την ίδια να τον κοιτάει και να μην μπορεί να μιλήσει.

Τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και το styling στα μαλλιά της δεν έβρισαν με τίποτα σύμφωνο τον ίδιο και όταν εκείνη του εξομολογήθηκε πως δεν ήταν αυτό το outfit που ήθελε να παρουσιάσει κανονικά, εκείνος εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο και της έβαλε τις φωνές.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μεσ’ τα μούτρα μου» - Χαμός στο πλατό με Στέλιο Κουδουνάρη και Χριστιάνα

Πυρ και μανία ο Κουδουνάρης με την Κατσιέρη στο My Style Rocks

«Δεν ήταν να βάλω αυτό. Ήταν να βάλω τελείως κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Κατσιέρη, εξηγώντας πως το σύνολό της ήθελε να το βάλει σε κάποιο άλλο look, ενώ έπειτα δήλωσε ότι θα άλλαζε σχεδόν όλα τα αξεσουάρ της.

«Υπάρχει μία ενέργεια... Είναι όλα τόσο κατεβασμένα», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποστηρίζοντας πως καμία δεν τα πήγε καλά και έβαζαν καλές βαθμολογίες για να υποστηρίξουν η μία την άλλη, με την παίκτρια να απαντά πως είναι πρόθυμη να ακούσει τις αλλαγές που θα τις έκαναν οι κριτές στο look της.

«Εδώ δεν είναι makeover, κάνουμε καμιά αλλαγή στο τόσο. Εδώ είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν έπρεπε να εμφανιστείς με αυτό το look. Είναι ότι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι τέσσερις μήνες! Και συζητάμε και γελάμε και κάνουμε πλάκα; Είσαι απαράδεκτη! Είσαι το κορίτσι που σώθηκε τις περισσότερες φορές, είχες μια εξέλιξη και με ένα ατύχημα έρχεσαι μπροστά μας λες και είσαι η βαφτιστήρα της Νικόλ. Είναι σαν αποκριάτικο αυτό που φοράς, πραγματικά. Τι να σου αλλάξουμε Χριστιάνα μου; Μόνο σε αποκριάτικο πάρτι μπορείς να πας έτσι. Είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό My Style Rocks. Πραγματικά λυπάμαι που μιλάω έτσι», δήλωσε τότε φανερά εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι η μεγαλύτερη ψεύτρα που έχω γνωρίσει!» - Εκτός εαυτού η Vodos με την Χριστιάνα