My Style rocks: «Μου θυμίζεις την Μαρίνα Πατούλη» - Ντύθηκε σύζυγος πολιτικού αρχηγού κι άφησε άναυδους τους κριτές

« Είναι το πιο ωραίο look που έχεις φέρει και μπράβο σου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
My Style rocks: «Μου θυμίζεις την Μαρίνα Πατούλη» - Ντύθηκε σύζυγος πολιτικού αρχηγού κι άφησε άναυδους τους κριτές

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21/5 το έκτακτο επεισόδιο του My Style Rocks που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές τους αφού το θέμα ήταν ένα: Τι θα φορούσες αν ήσουν η σύζυγος αρχηγού πολιτικού κόμματος που κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές;

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ξεχώρισαν δυο εμφανίσεις: Αυτή της κοπέλας που βγήκε νικήτρια αλλά και αυτή τη Μέλντας που όπως της είπαν χαρακτηριστικά έμοιαζε την κα. Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα η Ηλιάνα ανέφερε: «Το ρούχο σου πηγαίνει πάρα πολύ. Έχει ωραία λάμψη το κοστούμι και συνδέεται με τα μαλλιά σου… Είναι το πιο ωραίο look που έχεις φέρει και μπράβο σου. Μου θυμίζεις στην πραγματικότητα σύζυγο πολιτικού, μου θυμίζεις την Μαρίνα Πατούλη».

Οι εμφανίσεις του My Style Rocks στο επεισόδιο της Κυριακής 21/5

Ίριδα

Διαβάστε επίσης: «Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν» - Αμήχανη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τους αρχηγούς των κομμάτων

Σελένη

Ειρήνη

Αιμιλία

Κλαίρη

Όλγα

Χριστιάννα

Αναστασία

Νικόλ

Μέλντα

Η νικήτρια της ημέρας

Οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός