My Style Rocks: Έκλαιγαν η μία μετά την άλλη - Ταράχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Έκλαιγαν η μία μετά την άλλη - Ταράχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο σημερινό (22/5) επεισόδιο του My Style Rocks έπεσε πολύ κλάμα και μάλιστα λίγο πριν ολοκληρωθούν όλες οι εμφανίσεις! Δύο είναι οι παίκτριες οι οποίες δεν άντεξαν και ξέσπασαν. Ο λόγος για την Σελένη Φωτιάδη και την Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Η πρώτη έδειξε να κρατάει μέσα της πράγματα που την απασχολούν, τα οποία δεν θέλησε να συζητήσει με κανέναν, γι' αυτό και άρχισε να δακρύζει, ενώ οι κριτές την κοιτούσαν και απορούσαν για το τι μπορεί να συμβαίνει, με την ίδια να επιμένει και να σιωπά.

Πολλά τα δάκρυα σήμερα (22/5) στο My Style Rocks

«Θέλουμε να μας πεις. Συζητάμε αρκετή ώρα για ένα θέμα, το οποίο το αφήνεις να αιωρείται και κάνουμε και λάθος. Δεν είναι θέμα η συγγνώμη, αλλά να ξεκαθαρίσουμε τι θέλεις και να σε βοηθήσουμε. Γιατί κλαις; Τι έχει συμβεί; Τι σε έχει στενοχωρήσει;», της είπε συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ταράχτηκε μόλις την είδε σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Τα πράγματα, όμως, έγιναν ακόμη χειρότερα μόλις εμφανίστηκε η Νικόλ μπροστά στην επιτροπή, καθώς ο Δημήτρης Σκουλός δεν ικανοποιήθηκε από το look της και της έβαλε 1, κάτι που δεν της άρεσε και γι' αυτό εκείνος της επισήμανε πως είναι αγενής.

«Δεν θέλεις να μιλήσω! Γιατί στον δικό μου άσσο, που ήταν για άσσο αυτό που κάνατε εδώ μπροστά ήσουν και αγενής απλά δεν το σχολίασα», της είπε, με εκείνη να του ζητά συγγνώμη εξηγώντας πως η αντίδρασή της ήταν αυθόρμητη από την πίεση.