My Style Rocks: Αποχώρησε η Νικόλ - «Με συγχωρείτε...»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αποχώρησε η Νικόλ - «Με συγχωρείτε...»

Χαμός επικράτησε στο σημερινό 23/5 επεισόδιο του My Style Rocks για ακόμη μια φορά και οι εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσα στις παίκτριες, μιας και ο ανταγωνισμός είναι αρκετά ισχυρός πια και μετά από τόσους μήνες, η πίεση είναι μεγάλη.

Μάλιστα, η Νικόλ Δεσποτοπούλου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς ξεκίνησε να κλαίει κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του look της Σελένης.

Διαβάστε επίσης: «Μου θυμίζεις την Μαρίνα Πατούλη» - Ντύθηκε σύζυγος πολιτικού αρχηγού κι άφησε άναυδους τους κριτές

Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό του My Style Rocks η Νικόλ

Ειδικότερα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για αυτό και αμέσως ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την αναστάτωσε ξαφνικά.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση για το look της Σελένης, η Νικόλ επέστρεψε με καλύτερη ψυχολογία.

Oι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως και να έχει όμως, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός