Survivor All Star: Γενέθλια για την Στέλλα - Η τρυφερή κίνηση των συμπαικτών της

Συγκινήθηκε με την ομάδα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Γενέθλια για την Στέλλα - Η τρυφερή κίνηση των συμπαικτών της

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 23/5 μέρα για την Στέλλα Ανδρεάδου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της για αυτό και οι συμπαίκτες της στο Survivor all star θέλησαν να της χαρίσουν μία όμορφη στιγμή λίγο πριν τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο του νικητή του πρώτου αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποιο είναι) η Στέλλα πήρε τον λόγο και είπε πως θέλει πολύ να το κερδίσει.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, οι συμπαίκτες της στην Μπλε ομάδα για να την κάνουν να νιώσει καλύτερα, της τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι γενεθλίων με την ίδια να συγκινείται και να δείχνει πολύ χαρούμενη.

Αμέσως είπε η Στέλλα ανέφερε πως θέλει πολύ να κερδίσει το έπαθλο ώστε να γίνει ξεχωριστή η μέρα των γενεθλίων της και αμέσως δέχτηκε από όλους τις ευχές για χρόνια πολλά.

Οι Μπλε τραγουδούν χρονιά πολλά στην Στέλλα

Η ομάδα που κερδίζει απόψε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως σας είπαμε τόσο οι Μπλε όσο και οι κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ασυλία, ωστόσο μόνο μια ομάδα θα τα κατάφερει.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτή θα είναι η Κόκκινη! Άρα οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν κάποιον δικό τους...

Κι αυτός θα είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας!