Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία - Η απόφαση της παραγωγής για Μπάρτζη και Καραγκούνια

Αποβάλλονται τελικά από το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία - Η απόφαση της παραγωγής για Μπάρτζη και Καραγκούνια

Οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν και πήγαν στον στίβο μάχης του Survivor all star προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να παίξουν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παρουσιαστής λοιπόν τους ανακοίνωσε πως σήμερα δε παίζουν μόνο για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο παιχνίδι για ακόμη μια εβδομάδα, αλλά κι για ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Συγκεκριμένα, τους αποκάλυψε πως αφού πρώτα βάλουν τα αντηλιακά τους, η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει μια αξέχαστη βόλτα με καταμαράν! Θα φάνε, θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν μια ακόμη φοβερή εμπειρία στο νησί!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου και οι δύο ομάδες τρελάθηκαν για αυτό και δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να το κερδίσουν!

Πράγματι και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο δύο παίκτες μπήκαν παραπάνω από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ένας τον άλλον, να βριστούν και να απομακρυνθούν από το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία και η απόφαση της παραγωγής για Μπάρτζη και Καραγκούνια

Ο αγώνας, ωστόσο, συνεχίστηκε κανονικά και τελικά η ομάδα που κέρδισε ήταν η Κόκκινη, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει προσωρινά τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την σειρά τους, οι συμπαίκτες τους τοποθετήθηκαν στο εν λόγω σκηνικό, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο παιχνίδι.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν κάποιον δικό τους...

Κι αυτός θα είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας!