Masterchef 7: Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για την τριάδα του τελικού

Είχε την καλύτερη παρασκευή στο πιάτο αντιγραφής του Γιάννη Λουκάκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για την τριάδα του τελικού

Γιώργος Πορφύρης, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, Μαρία Μπέη, Νίκος Τράκας και Άγγελος Τσιγκάκος είναι η τελική πεντάδα του Masterchef 7 μετά την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου κι όπως είναι αναμενόμενο οι τελευταίοι 5 βάζουν τα δυνατά τους για να αναδειχθούν νικητές.

Όπως είδαμε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο, η πρώτη φάση τους ημιτελικού περιελάμβανε δύο δοκιμασίες και η πρώτη ήταν το Follow The Chef όπου οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν με τον σεφ Νίκο Θωμά.

Στο δεύτερο σκέλος σειρά είχε η αντιγραφή πιάτου και καλεσμένος σεφ ήταν ο Γιάννης Λουκάκος, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε πρώην κριτής του διαγωνισμού.

Μάλιστα, την ώρα που οι παίκτες μαγείρευαν, από την μια ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τον ρόλο yoga instuctor ενώ από την άλλη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει κουτσομπολιά για αυτό και έμαθε τα... ερωτικά τερτίπια του Γιώργου Πορφύρη σε μία από τις εξωτερικες δοκιμασίες…

Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για την τριάδα του τελικού

Στο τέλος λοιπόν της δοκιμασίας, ένας παίκτης θα έπαιρνε το εισιτήριο για τριάδα του τελικού και αυτός ήταν ο Νίκος Τράκας μιας και είχε την καλύτερη παρασκευή στο πιάτο αντιγραφής του Γιάννη Λουκάκου.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.