MasterChef 7: «Είπα ότι δεν θα κλάψω, αλλά...» - Αυτός ο παίκτης έβγαλε την ποδιά του και αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό

Δυστυχώς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Είπα ότι δεν θα κλάψω, αλλά...» - Αυτός ο παίκτης έβγαλε την ποδιά του και αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 έφτασε στο τέλος του και άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε, πράγμα που σημαίνει πως κάποιος μάζεψε τα πράγματά του και έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του.

Ο Άγγελος, ο Προφύρης και η Μαρία Λαζαρίδου είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που μαγείρεψαν μία ακόμη φορά για να επικρατήσουν και να φτάσουν πιο κοντά στον τελικό, όμως οι βαθμολογίες των κριτών έβγαλαν τον ένα παίκτης εκτός ριάλιτι (δείτε εδώ ποιοι είναι οι δύο παίκτες του τελικού).

Ποιος αποχώρησε απόψε (22/5) από το MasterChef 7

Ο λόγος για την Μαρία Λαζαρίδου!

«Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη, γιατί ήμουν πιο έτοιμη να το ζήσω, το απόλαυσα περισσότερο. Φεύγω πιο χορτασμένη. Όλη μέρα προετοιμάζομαι, είπα ότι δεν θα κλάψω αλλά που...», είπε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο πλατό με τις παιδικές φωνές του μικρού Κίμωνα και τον Κουτσόπουλο

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 στις 19/5 επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την δεύτερη δοκιμασία της μπλε και της κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ γιατί έλειπε στο προηγούμενο επεισόδιο) και άρχισε να συζητά μαζί με τους υπόλοιπους σεφ, όσο οι διαγωνιζόμενοι "έσταζαν" πάνω από τους πάγκους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, ο ίδιος έκανε μία τρυφερή αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ένας από τους παίκτες, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, σε κάθε δοκιμασία, φτιάχνει και ένα επιπλέον πιάτο το οποίο είναι για τον γιο του, Κίμωνα.

Στο πλατό του MasterChef 7 με τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Μου τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει», είπε χαρακτηριστικά με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Και ο Ηλίας το έκανε αυτό».

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Αλέξανδρος με τη δυνατή του φωνή, ρώτησε: «Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» και αμέσως ακούστηκαν μικρές φωνούλες στο πλατό, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντά: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του - Xαμογελούσε ο μπέμπης στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου