Survivor All Star: «Στην αρχή του αγώνα..» - Η αποκάλυψη του Μπάρτζη για τον καυγά με τον Καραγκούνια

«Με είχε χτυπήσει πολλές φορές! Όταν δεν υπάρχουν οι κάμερες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Στην αρχή του αγώνα..» - Η αποκάλυψη του Μπάρτζη για τον καυγά με τον Καραγκούνια

Ένα πολύ έντονο περιστατικό σημειώθηκε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor all star και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία. Συγκεκριμένα, Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι προκειμένου να το κερδίσουν.

Ωστόσο δύο παίκτες μπήκαν παραπάνω από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ένας τον άλλον, να βριστούν και να απομακρυνθούν από το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη). Ο αγώνας, ωστόσο, συνεχίστηκε κανονικά και τελικά η ομάδα που κέρδισε ήταν η Κόκκινη.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει προσωρινά τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την σειρά τους, οι συμπαίκτες τους τοποθετήθηκαν στο εν λόγω σκηνικό, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες και σχολίασαν ξανά τα όσα έγιναν μεταξύ Τάκη και Νίκου

Μάλιστα, λίγο αργότερα πήγε στην καλύβα και ο Νίκος, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες είπε πως ο Τάκης αρχικά δεν του έδωσε το χέρι του πριν τον αγώνα, κατηγορώντας τον μάλιστα πως όλο τον κράζει. Μπαίνοντας λοιπόν στον αγώνα, ο Τάκης επαναλαμβανόμενα τον χτυπούσε και τον έσπρωχνε, ενώ ποτέ δεν τον χτύπησε στο πόδι όπως ισχυρίστηκε. Επίσης, ανέφερε πως ο Τάκη τον έχει χτυπήσει αρκετές φορές και μόλις κλείνουν οι κάμερες, συνέχεια τον βρίζει.