Survivor All Star: «Γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων...» - Στη φόρα όλη η αλήθεια από τον Γιώργο Κόρομι

«Δεν μπορούσα συνέχεια τις εντάσεις που γινόντουσαν, και φυσικά δεν παίζονται όλες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων...» - Στη φόρα όλη η αλήθεια από τον Γιώργο Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, την Τετάρτη 24/5 συγκεκριμένα, και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο όσους μήνες βρισκόταν εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις μυστικές συναντήσεις των παικτών από διαφορετικές ομάδες για διάφορους σκοπούς στο δάσος, αλλά και στον Τάκη Καραγκούνια που είναι και το θέμα αυτής της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η επιθετική του συμπεριφορά έχει φέρει τους Μαχητές σε πολύ άσχημη και άβολη θέση (δείτε εδώ γιατί ζητούν την αποβολή του).

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Κόρομι για τους παίκτες του Survivor All Star

«Γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων, που δεν επιτρεπόταν, με σκοπό πιο πολύ τα μαγειρέματα. Λέγανε "Εγώ δεν τον έχω δει, επειδή η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να τον συναντήσουμε" και λέω "Το βράδυ μαζί ήσασταν". Δεν επιτρέπεται από την παραγωγή να γίνει. Άμα γινόταν ο έλεγχος σε έπιαναν και σου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται "Μη σε ξαναδούμε" κλπ, αλλά μεταξύ μας τσακάλια είμαστε, τα βλέπαμε», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια μίλησε για το "φαινόμενο Τάκης", όπως το ανέφερε ο παρουσιαστής: «Αναφέρθηκε σε κάτι που έγινε στο παιχνίδι του '21, που ήμασταν και οι δύο υποψήφιοι, κλασικά, για να προκαλέσει κάποιες εντυπώσεις, όπως έκανε και η Αφροδίτη. Από τη στιγμή που αυτό δεν σε αφορά και ούτε ήσουν, το αναφέρεις για ποιο λόγο Τάκη μου; Μου λέει "Συγγνώμη".

Του λέω "Ήταν ανήθικο αυτό που έκανες, ήταν ανήθικη κίνηση από εσένα, δεν το δέχομαι γιατί δεν είσαι 15 χρονών, δεν δέχομαι την συγγνώμη σου". Μου είπε ότι χαίρεται που δεν δέχομαι την συγγνώμη του και δεν τη δέχτηκα ψεύτικα και μου λέει "Θέλω να σου αποδείξω το αντίθετο, ότι είμαι κομπλέ". Εγώ δεν μπορούσα συνέχεια τις εντάσεις που γινόντουσαν, και φυσικά δεν παίζονται όλες. Ήταν καθημερινό».

Και κατέληξε για τον χθεσινό (23/5) τσακωμό του με τον Μπάρτζη (δείτε εδώ το σκηνικό): Τα έχουμε πάθει αυτά και από τους δύο. Ο Τάκης χτυπάει πολύ γενικά... Το "ψιλοφουσκώνει" κιόλας».