Άλλαξαν μαλλιά, πρόσωπο, σώμα: Πως είναι σήμερα 10 παίκτες που πέρασαν από το Survivor

Ονόματα που τότε συζητήθηκαν αλλά μετά απομακρύνθηκαν από τη δημοσιότητα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άλλαξαν μαλλιά, πρόσωπο, σώμα: Πως είναι σήμερα 10 παίκτες που πέρασαν από το Survivor

Το Survivor Ελλάδας είναι η ελληνική εκδοχή του ομώνυμου ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 9 κύκλοι.

Οι κύκλοι 1 έως 4, προβλήθηκαν από το Mega, το διάστημα 2003-2006, καθώς και το 2010, τότε με αλλαγμένο εντελώς τον τίτλο ως Παταγονία: Η άκρη του Κόσμου, το οποίο δεν είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση, και ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα. Έκτοτε μετά την ολοκλήρωση της Παταγονίας, το Mega αποφάσισε τελικά και εγκατέλειψε οριστικά το πρότζεκτ του Survivor, κυριότερα για οικονομικούς λόγους, ενώ τότε το κανάλι σταμάτησε και όλες τις ακριβές παραγωγές, και περιορίστηκε σε πιο φθηνά προγράμματα.

Στις αρχές του 2017, ανακοινώθηκε, ότι τα αποκλειστικά δικαιώματα του reality, τα αγόρασε η Τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από όπου και μεταδώθηκε ο πέμπτος κύκλος, ενώ παράλληλα το Survivor Ελλάδας, επέστρεψε μετά από 7 χρόνια απουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες με διαφορετική συνταγή. Λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε και με έκτο κύκλο το 2018, έβδομο κύκλο το 2019 και όγδοο το 2020-2021. Ωστόσο, ο έβδομος και ο όγδοος κύκλος δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, με τον σταθμό να σκέφτεται ακόμα και την οριστική διακοπή του ριάλιτι επιβίωσης.

Φέτος και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησε νέος κύκλος του ριάλιτι με την all star εκδοχή του μια εκδοχή που κέρδισε μετά από σκληρή μάχη ο Σάκης Κατσούλης (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε).

Οι παρουσιαστές του Survivor

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης και από τον πέμπτο έως τον έβδομο ο τηλεπαρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης. Σημερινός, παρουσιαστής από τον 8ο κύκλο και έπειτα, είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποτέλεσε συμπαρουσιαστής, του έκτου και του έβδομου. Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στη Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ από τον 5ο κύκλο, μέχρι και σήμερα, στη Δομινικανή Δημοκρατία.

To Youweekly.gr, λοιπόν, σήμερα σας παρουσιάζει παραπάνω ένα βίντεο με 10 παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι, απασχόλησαν τότε την επικαιρότητα αλλά σήμερα έχουν αποτραβηχτεί κι έχουν επιλέξει έναν δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποιος πιστεύετε ότι έχει κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή;