Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης νίκησε το τεστ δημιουργικότητας

Είχε το καλύτερο πιάτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης νίκησε το τεστ δημιουργικότητας

Με ένα πολύ κρίσιμο Τεστ Δημιουργικότητας επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 25/5 το Masterchef 7 με βασικό υλικό τον αρακά. Στο αποψινό επεισόδιο να υπενθυμίσουμε πως βλέπουμε την δεύτερη ημέρα των ημιτελικών του MasterChef.

Ο Νίκος Τράκας είχε ήδη κατοχυρώσει τη θέση του στην τελική τριάδα και περίμενε να δει ποιος άλλος θα καθόταν δίπλα του για αυτό και ο Γιώργος, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναδειχθούν νικητές της δοκιμασίας και να προκριθούν στους «4» καλύτερους του διαγωνισμού.

Αυτός ο παίκτης νίκησε το τεστ δημιουργικότητας

Μάλιστα, οι κριτές ανέφεραν πως τα πιάτα των διαγωνιζόμενων ήταν αντάξια του επιπέδου που βρίσκονται για αυτό και δυσκολεύτηκαν αρκετά να διαλέξουν. Όμως την πιο καλή και δυνατή προσπάθεια την είχε η Μαρία Μπέη με τον Αλέξανδρο να είναι φανερά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα που έφερε.

«Δύο πιάτα που πραγματικά με είχαν στοιχειώσει τα εξόρκισα με αυτήν την επιτυχία μου σήμερα, απέναντι κιόλας σε βουνά», σχολίασε η Μαρία Μπέη και πανηγύρισε τη νίκη της με ένα τραγούδι.

Οι αντίπαλοί της λοιπόν με την σειρά τους θα κληθούν να αντιγράψουν πιάτο του διακεκριμένου chef Βασίλη Μουρατίδη, για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.