Survivor all star: «Τελειώσαμε εδώ! Επέλεξαν κάτι άλλο...» - Ο Τριαντάφυλλος ξεγράφει οριστικά Κατσούλη & Ρουμελιώτη

Μετά τη φιλία τους με τον Κόρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπήκε στο Survivor all star, ωστόσο συχνά κάνει σχόλια για το ριάλιτι επιβίωσης και για τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, που βλέπουμε να γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Νέες λοιπόν δηλώσεις είδαμε από τον Ντάφυ στη κάμερα του Breakfast at star την Παρασκευή 26/5 με τον τραγουδιστή να σχολιάζει το Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι ουσιαστικά πρόδωσαν τη φιλία τους.

Ο Τριαντάφυλλος είχε δώσει ένα άτυπο όρκο μαζί τους, πως δε θα μιλήσουν με τον Κόρομι, μιας και ο Ντάφυ είχε μία κόντρα μαζί τους. Εκείνοι ωστόσο ανέπτυξαν επαφές μαζί του και έτσι νιώθει προδομένος (δείτε εδώ τι λέει ο Κόρο για τον Κατσούλη).

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Πλέον τα παιδιά είναι αλλού. Είναι με τον Κόρο, οπότε δεν έχουμε να πούμε και πολλά και τελείωσε η σχέση αυτή. Τα αδέρφια και τα αδέρφια, και κουμπάρε μου και νονέ μου και έτσι τελειώσαμε εδώ. Επέλεξαν κάτι άλλο και είναι αλλού το θέμα. Έτσι είναι αυτά, αυτό που είχε γίνει το 2021, εγώ δεν ξεχνάω, ούτε ξέχασε και ο πολύς κόσμος, όπως είδαμε ο Κόρο έφυγε, πήγε σπίτι του, όποιος πάει εναντίον του Μπάρτζη ο κόσμος δεν τον στηρίζει, να ναι καλά οπότε σου είπα, όχι», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Βίντεο ντοκουμέντο με Μαριαλένα και Σάκη να κρατάνε κινητό;

Το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική του ευθεία και μετά τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια και το Νίκο Μπάρτζη είναι ξεκάθαρο πως η παραγωγή προσπαθεί να θέσει τα όριά της και να φτάσουν όσοι φτάσουν στον τελικό, χωρίς να σημειωθούν άλλες αποβολές! Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που κι άλλοι έχουν παραβεί κανόνες κι από... τύχη δεν είχαν πιαστεί μέχρι και σήμερα;

...σε ένα συγκεκριμένο πλάνο με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έπιασαν κάτι τα μάτια μου που ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Είδα καλά; Αυτό που κρατάει ο Σάκης και προσπάθησε να κρύψει πίσω από την πλάτη της συντρόφου του Μαριαλένας είναι κινητό; Κι αν δεν είναι κινητό ας βγει κάποιος να μου πει τι είναι! Ο νικητής του 4 παραβίασε κανονισμό; Κι αν δεν παραβίασε κανονισμό ας μου πει κάποιος ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ!

Δείτε το βίντεο από το 01:20 μέχρι και το 01:30 και παρατηρήστε τα χέρια του Σάκη Κατσούλη. Είδαν καλά τα μάτια μου, λοιπόν, γιατί αν ναι, δεν μπορώ να το διανοηθώ!

Ευτυχώς έλυσαν την απορία μου στο Πρωινό μας λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μου!