Survivor all star: «Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές» - Το ''καρφί'' λίγο μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Είναι γνωστή η αγάπη του για το Κερατσίνι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές» - Το ''καρφί'' λίγο μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Μετά από 12 φορές, που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor all star την Παρασκευή 25/5 έφυγε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης μετά την απόφαση του κοινού (δείτε εδώ γιατί έκλαψε στην πρώτη του συνέντευξη).

Ο πρώην παίκτης αναμένεται να επιστρέψει λοιπόν από ημέρα σε ημέρα, όσο παράλληλα πίσω στην Ελλάδα γίνονται σχόλια για την αποχώρησή του. Η Μπέτυ Μαγγίρα συγκεκριμένα και το πάνελ του Ποιος είναι πρωνιάτικα είπαν πολλά την Παρασκευή 26/5 για το πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα.

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα για το Σπύρο Μαρτίκα

«Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο στο Κερατσίνι. Εδώ δάκρυσε ο Ασημακόπουλος. Τον αγαπάνε, παρόλα αυτά, που τους κάνει, τα διαπλεκόμενα, τον αγαπάνε. Κι εγώ το πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος ο Σπύρος, απλά στο παιχνίδι δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά σαν τους άλλους χρησιμοποιεί το ατού του. Είναι δημαγωγός κι οδηγεί τα πλήθη», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του, λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο έγραψε «Σε περιμένω ζωή μου», με μια καρδιά στο τέλος - όπως θα δείτε και παρακάτω - με κεφαλαία μάλιστα γράμματα!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star