Masterchef 7: «Τι άλλο θα ακούσω ρε μ@λ@κ@ εδώ πέρα μέσα;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαρία Μπέη

Όλα ξεκίνησαν από το ειρωνικό σχόλιο του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Τι άλλο θα ακούσω ρε μ@λ@κ@ εδώ πέρα μέσα;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαρία Μπέη

Λίγο μετά την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, που έφυγε από το Masterchef 7 την Παρασκευή 25/5 είδαμε την τελική τριάδα να μπαίνει στις κουζίνες και δίνει ο καθένας ξεχωριστά τον καλύτερό του εαυτό.

Η Μαρία Μπέη βγήκε για μία ακόμη φορά από τα ρούχα της, όταν ο Νίκος Τράκας από τον εξώστη την προκάλεσε ανοιχτά με ένα σχόλιο του, αφήνοντας να εννοηθεί, πως η ιδέα της αποτελούσε έμπνευση από εστιατόριο και άλλον σεφ και πως δεν θα έπρεπε να σταθεί με αυτό το πιάτο μπροστά στους κριτές.

Η ένταση της Μαρίας Μπέη στο Masterchef 7

«Μπέη, ωραίο πιάτο ρε! Ευφάνταστο», είπε ο Νίκος Τράκας με τη Μπέη να απαντάει: «Τι άλλο θα ακούσω, ρε μαλ…, εδώ πέρα μέσα; Πες μου, τι άλλο θα ακούσω; Και μου το είπε όταν φύγαμε, ρε φίλε. Πες το στις κάμερες να παιχτεί. Πες το! Δηλαδή τι περιμένεις; Να κλείσουν όλα και να μου πεις; Τι να μου πεις, ας πούμε; Θα αλλάξει κάτι; Αυτές τις συμπεριφορές δε μπορώ ρε φίλε», είπε η Μαρία Μπέη.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.