Masterchef 7: Σοκ - Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού!

Αυτή είναι η τελική τετράδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Σοκ - Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού!

Στο τέλος του φτάνει σιγά σιγά το MasterChef και στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 25/5 όλα έμελλε να κριθούν στις λεπτομέρειες. Απόψε είναι η δεύτερη ημέρα των ημιτελικών του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Νίκος Τράκας είχε ήδη κατοχυρώσει τη θέση του στην τελική τριάδα και περίμενε να δει ποιος άλλος θα καθόταν δίπλα του για αυτό και ο Γιώργος, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναδειχθούν νικητές της δοκιμασίας και να προκριθούν στους «4» καλύτερους του διαγωνισμού.

Τελικά, νικήτρια βγήκε η Μαρία και έτσι οι τρεις άντρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Βασίλη Μουρατίδη.

Ύστερα από την δοκιμή και των τριών πιάτων, οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο τους, Βασίλη Μουρατίδη βρέθηκαν απέναντι από τους διαγωνιζόμενους για να τους ανακοινώσουν τις βαθμολογίες τους.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Masterchef 7

Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωριστεί την μαύρη του ποδιά και να αποχωρήσει άμεσα από την κουζίνα του MasterChef, ήταν ο Γιώργος Πορφύρης.

«This is the end… Ήταν η δεύτερη φορά στο παιχνίδι και δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα. Τελικά όμως πως τα φέρνει η ζωή και ξαναέζησα κάτι το οποίο ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία γενικά που έχω ζήσει ποτέ. Θα μου λείψει το παιχνίδι, κάθε στιγμή είναι εικόνες και γεύσεις, ένα πακέτο εμπειριών και συναισθημάτων» είπε ο Γιώργος αποχωρώντας από το πλατό του MasterChef.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.