Masterchef 7: Πέρασε στον εξώστη με δάκρυα στα μάτια - Ο παίκτης που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την τελική 3αδα

Μπέη, Τσιγκάκος ή Αντωνελάκης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Πέρασε στον εξώστη με δάκρυα στα μάτια - Ο παίκτης που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την τελική 3αδα

Την Παρασκευή 26/5 μέσα από τη νέα δοκιμασία στο Masterchef 7 είδαμε να διαμορφώνεται σιγά σιγά η τριάδα, που θα δοκιμαστεί στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής (δείτε εδώ τι εξόργησε τη Μαρία Μπέη).

Ο Νίκος Τράκας λοιπόν παρακολουθούσε από εξώστη τους: Μαρία Μπέη, Άγγελο Τσιγκάκο και ο Αλέξανδρο Αντωνελάκη. Οι κριτές στη συνέχεια δοκίμασαν τις 3 διαφορετικές vegan παρασκευές και έτσι έδωσαν σε έναν το 2ο εισιτήριο για την τελική τριάδα.

Eν τέλει με κλάματα στα μάτια το πήρε η μοναδική γυναίκα, Μαρία Μπέη!

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπέη στο Masterchef 7

«Μου έφυγε ένα τόσο μεγάλος βάρος από πάνω μου και ξέρεις τι, πιο μεγάλο το βάρος γιατί αυτή τη φορά το πέτυχα μόνη μου. Και τότε το πέτυχα μόνη μου αλλά κανένας αυτή τη φορά δεν έχει να αμφισβητήσει τίποτα, αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολη για εμένα, γιατί προσπαθούσα να πετύχω και άλλα πράγματα, προσπαθούσα να κερδίσω τον εαυτό μου, γιατί για αυτό ήρθα εγώ φέτος στο MasterChef.

Πάλεψα πραγματικά, πάλεψα πάρα πολύ, τα βράδια πήγαινα σπίτι και έκλαιγα, γιατί μου έβγαινε όλη η πίεση που αισθανόμουν, αυτός ο πόλεμος, ακόμα και την ημέρα, που μπήκα και δε με ήθελαν. Δεν τους έχω κάνει κάτι, δεν τους είχα πειράξει και φτάνω πραγματικά στη θέση, που φοβόμουν ότι δε θα την πετύχω φέτος και είναι το μαξιλαράκι. Φαντάζεσαι να φτάσω στον τελικό; Και να φτάσω με την πρώτη προσπάθεια; Το θέλω πάρα πολύ να φτάσω στον τελικό», είπε η Μαρία Μπέη.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.