My Style Rocks: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις» - "Λύγισε" η Emilia! Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου

Καθόλου ευχαριστημένη με τα σχόλια που άκουσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις» -

Μια ανάσα πριν τους ημιτελικούς βρίσκεται πια το My Style Rocks, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ, μιας και η κάθε παίκτρια δίνει τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να είναι η φετινή νικήτρια.

Όμως, η πίεση είναι αρκετά μεγάλη και οι κριτικές ακόμα πιο έντονες. Μάλιστα, στο σημερινό 29/5 επεισόδιο, η Emilia δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου, με αφορμή ότι το σημερινό θέμα ήταν post στο instagram, ρώτησε την Emilia για την άνοδο των followers της στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Εγώ ξεκίνησα με 300, 280…τώρα έχουμε πάει στους 40.000» αποκάλυψε η Emilia. Όταν όμως πήγε μπροστά από την κριτική επιτροπή, δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές

Ξέσπασε σε κλάματα η Emilia

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δέχτηκε μια κριτική για το outfit της που δεν της άρεσε καθόλου και δεν συμφώνησε με αυτή.

«Εγώ σαν Αιμιλία δεν θα έκανα κάτι που να μην είναι στην προσωπικότητά του, θα έκανα κάτι πιο συντηρητικό. Δεν με φοράει το look. Ξέρω πολύ καλά τι φοράω και πώς το φοράω. Αυτό που φοράω τώρα το έχω βάλει και δείχνει και πολύ ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Emilia.

Όταν ολοκληρώθηκε η βαθμολογία, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως η διαγωνιζόμενη έχει βάλει τα κλάματα, λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις. Βλέπω τα δάκρυα...».

«Δεν κλαίω, είμαι μια χαρά», είπε κλαίγοντας η Emilia και έκατσε και πάλι στη θέση της.

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός