My Style Rocks: Ομαδική «επίθεση» στην Μέλντα - Παρενέβη η κριτική επιτροπή

«Απαράδεκτο που 10 κορίτσια βάλατε μια στη μέση και την πυροβολείτε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ομαδική «επίθεση» στην Μέλντα - Παρενέβη η κριτική επιτροπή

Λίγο μετά τα κλάματα της Emilia στο σημερινό 29/5 επεισόδιο του My Style Rocks, που είχε θέμα το post στο instagram, η Μέλντα δέχτηκε μια απίστευτη και μάλιστα ομαδική "επίθεση" από τις συμπαίκτριές της.

Η νέα παίκτρια του παιχνιδιού, από την πρώτη μέρα που μπήκε στο My Style Rocks έχει μπει στο στόχαστρο όλων και σε κάθε εμφάνισή της, οι συμπαίκτριές την «πετσοκόβουν» ενώ τελευταία την κατηγορούν πως έχει βοήθεια στυλίστα.

Χαμός στο My Style Rocks με την Μέλντα

Κάτι σχετικό λοιπόν συνέβη και σήμερα με την Όλγα να έχει γίνει έξαλλη μαζί της, γιατί όπως είπε είναι ολοφάνερο πως δεν κάνει μόνη της αυτά τα ντυσίματα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «παίζουμε το θέατρο του παραλόγου».

Αμέσως πετάχτηκαν όλες οι παίκτριες και επικράτησε μια απίστευτη ένταση στο πλατό. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή έσπευσε να πάρει θέση στην επίθεση απέναντι στην Μέλντα, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να λέει: «Είναι απαράδεκτο 10 κορίτσια να έχουν στήσει στη μέση μια κοπέλα και να την πυροβολείτε».

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός