Masterchef 7: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

«Το απόλυτο 10» φώναξε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας βρέθηκαν σε νέα μαγειρική δοκιμασία στο αποψινό 29/5 επεισόδιο του Masterchef 7, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσιγκάκου, προκειμένου να διεκδικήσουν ην πρώτη θέση για τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, στην έναρξη του επεισοδίου, οι 3 κριτές και σεφ ενημέρωσαν πως ο παίκτης που θα είχε τις υψηλότερες βαθμολογίες στο τέλος της ημέρας, θα περνούσε απευθείας στον μεγάλο τελικό.

Η μαγειρική δοκιμασία είχε δύο στάδια. Στο πρώτο, οι φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών ενώ στο δεύτερο στάδιο έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο του chef, Γιώργο Φελεμέγκα.

Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Στο τέλος λοιπόν της δοκιμασίας οι κριτές ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες και αυτός που ήταν το «απόλυτο 10», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ήταν ο Νίκος Τράκας, ο οποίος πέρασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.