MasterChef highlights 26/5: Αποχώρησε σε βαρύ κλίμα - Αυτή είναι η τελική τριάδα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 26/5: Αποχώρησε σε βαρύ κλίμα - Αυτή είναι η τελική τριάδα

Τo MasterChef βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αναδείξει τον νέο master chef του έβδομου κύκλου. Πως διαμορφώνεται η τελική τριάδα;

Αναλυτικά τα 26/5 highlights του MasterChef

«Τι άλλο θα ακούσω ρε μ@λ@κ@ εδώ πέρα μέσα;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαρία Μπέη

Λίγο μετά την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, την Παρασκευή 25/5 είδαμε την τελική τριάδα να μπαίνει στις κουζίνες και να δίνει ο καθένας ξεχωριστά τον καλύτερό του εαυτό.

Η Μαρία Μπέη βγήκε για μία ακόμη φορά από τα ρούχα της, όταν ο Νίκος Τράκας από τον εξώστη την προκάλεσε ανοιχτά με ένα σχόλιο του, αφήνοντας να εννοηθεί, πως η ιδέα της αποτελούσε έμπνευση από εστιατόριο και άλλον σεφ και πως δεν θα έπρεπε να σταθεί με αυτό το πιάτο μπροστά στους κριτές.

«Μπέη, ωραίο πιάτο ρε! Ευφάνταστο», είπε ο Νίκος Τράκας με τη Μπέη να απαντάει: «Τι άλλο θα ακούσω, ρε μαλ…, εδώ πέρα μέσα; Πες μου, τι άλλο θα ακούσω; Και μου το είπε όταν φύγαμε, ρε φίλε. Πες το στις κάμερες να παιχτεί. Πες το! Δηλαδή τι περιμένεις; Να κλείσουν όλα και να μου πεις; Τι να μου πεις, ας πούμε; Θα αλλάξει κάτι; Αυτές τις συμπεριφορές δε μπορώ ρε φίλε», είπε η Μαρία Μπέη.

Πέρασε στον εξώστη με δάκρυα στα μάτια - Ο παίκτης που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την τελική 3αδα

Χθες είδαμε να διαμορφώνεται σιγά σιγά η τριάδα, που θα δοκιμαστεί στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής (δείτε εδώ τι εξόργησε τη Μαρία Μπέη).

Ο Νίκος Τράκας λοιπόν παρακολουθούσε από εξώστη τους: Μαρία Μπέη, Άγγελο Τσιγκάκο και ο Αλέξανδρο Αντωνελάκη. Οι κριτές στη συνέχεια δοκίμασαν τις 3 διαφορετικές vegan παρασκευές και έτσι έδωσαν σε έναν το 2ο εισιτήριο για την τελική τριάδα.

Eν τέλει με κλάματα στα μάτια το πήρε η μοναδική γυναίκα, Μαρία Μπέη!

«Μου έφυγε ένα τόσο μεγάλος βάρος από πάνω μου και ξέρεις τι, πιο μεγάλο το βάρος γιατί αυτή τη φορά το πέτυχα μόνη μου. Και τότε το πέτυχα μόνη μου αλλά κανένας αυτή τη φορά δεν έχει να αμφισβητήσει τίποτα, αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολη για εμένα, γιατί προσπαθούσα να πετύχω και άλλα πράγματα, προσπαθούσα να κερδίσω τον εαυτό μου, γιατί για αυτό ήρθα εγώ φέτος στο MasterChef.

Πάλεψα πραγματικά, πάλεψα πάρα πολύ, τα βράδια πήγαινα σπίτι και έκλαιγα, γιατί μου έβγαινε όλη η πίεση που αισθανόμουν, αυτός ο πόλεμος, ακόμα και την ημέρα, που μπήκα και δε με ήθελαν. Δεν τους έχω κάνει κάτι, δεν τους είχα πειράξει και φτάνω πραγματικά στη θέση, που φοβόμουν ότι δε θα την πετύχω φέτος και είναι το μαξιλαράκι. Φαντάζεσαι να φτάσω στον τελικό; Και να φτάσω με την πρώτη προσπάθεια; Το θέλω πάρα πολύ να φτάσω στον τελικό», είπε η Μαρία Μπέη.

Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό - Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Στη συνέχεια, ακολούθησε η δοκιμασία αντιγραφής ανάμεσα σε Αλέξανδρο Αντωνελάκη και ο Άγγελο Τσιγκάκο με τους δύο να βγαίνουν στον τάκο διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο για την οριστική τριάδα.

Εν τέλει, αυτός που αφενός έφτασε στην πηγή και αφετέρου δεν ήπιε νερό είναι ο Άγγελος Τσιγκάκος!