Survivor all star trailer (30/5): «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται;» - Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την ομάδα του που τον έβγαλε στον τάκο

«Όχι ρε φίλε, δε θα ψηφίσω γυναίκα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star trailer (30/5): «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται;» - Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την ομάδα του που τον έβγαλε στον τάκο

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο και οι εξελίξεις, που βλέπουμε στο Survivor all star αλλά και όσα σας μεταφέρουμε εμείς από το Youweekly.gr δε σταματάνε ποτέ να μας εκπλήσσουν, κάτι που θα έχει συνέχεια μέχρι να βρεθούμε στον τελικό στο Γαλάτσι.

Η νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει και μάλιστα η χθεσινή 29/5 υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου για 2η φορά σε όλη την πορεία του στο παιχνίδι είναι κάτι, που όπως θα δούμε απόψε (30/5) δεν του άρεσε καθόλου.

Η στάση του και μάλιστα η απόφαση του να αυτοκαλεστεί ''υπερπαίκτης'' δε συνάδει με την πορεία του σε όλο το παιχνίδι και συγκεκριμένα εάν λάβουμε υπόψιν, πως τόνιζε, ότι δε μπορεί να κάνει κάτι εκείνος, που είναι τόσο αγαπητός, ωστόσο δεν είχε κανένα θέμα να βγει στον τάκο!

Οι δηλώσεις του ωστόσο άλλα λένε και αυτό αποτυπώνεται στo trailer, που κυκλοφόρησε για τη Δευτέρα 30/5. Παράλληλα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κάνει βήμα πίσω για την ψήφο της, αφού δε θέλει με τίποτα να βγάλει γυναίκα στον τάκο...

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά...Με ανακοίνωση του Ατζούν θα δούμε να αγωνίζονται άντρες απέναντι σε γυναίκες (δείτε εδώ ποιοι θα πάρουν τη νίκη), κάτι που άρεσε πολύ σε μαχητές και διάσημους!

Και αφού λοιπόν, οι κόκκινοι θα χάσουν άλλη μια ασυλία, θα πάνε με άλλη ψυχολογία στο συμβούλιο βγάζοντας όχι έναν, αλλά δύο συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε τους εδώ).

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 31/5: Θα κλάψουν πολλοί! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας