My Style Rocks: «Θα βάλω τα κλάματα» - Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου

Αφορμή τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Θα βάλω τα κλάματα» - Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου

Αυλαία ρίχνει σιγά σιγά το My Style Rocks για αυτό και στο σημερινό 30/5 επεισόδιο δεν έλειψε το κλίμα συγκίνησης (όπως και οι τσακωμοί). Μάλιστα, στο επίκεντρο της κριτικής του Στέλιου Κουδουνάρη βρέθηκε αυτή τη φορά η Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου με τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη

Τα όμορφα λόγια που της είπε την συγκίνησαν. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής τους τρεις κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τις κάνει κομπλιμέντα για την εμφάνισή της και για τον χαρακτήρα της.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε ωστόσο όταν έγινε αναφορά στον χαρακτήρα της καθώς είπε τα καλύτερα για εκείνη.

«Σε πάω όπου θέλεις, είσαι πολύ ωραία ντυμένη. Φτού σου και ωραία μαλλιά», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, με την Κατερίνα Καραβάτου, να λέει: «Μου γράφουν “είστε πολύ ταιριαστοί” και σαν χαρακτήρες».

«Γνωρίζοντας εσένα θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ καλό» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Κατερίνα να λέει με τη σειρά της: «Εγώ θα βάλω τα κλάματα αλλά δεν θα το κάνω όμως!».

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός