Masterchef 7: Αυτή είναι η δυάδα του τελικού - Ποιος παίκτης πήρε το δεύτερο εισιτήριο

Ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση των κριτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Αυτή είναι η δυάδα του τελικού - Ποιος παίκτης πήρε το δεύτερο εισιτήριο

Πολύ κρίσιμο και αγωνιώδες ήταν το αποψινό 30/5 επεισόδιο του Masterchef 7 μιας και θα γινόταν η ανακοίνωση για τον δεύτερο φιναλίστ που θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Νίκο Τράκα στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, μιας και ο πέρασε χθες αυτόματα στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι που διεκδικούσαν το τελευταίο εισιτήριο ήταν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και η Μαρία Μπέη, οι οποίοι θα έλαβαν μέρος σε δύο μαγειρικές δοκιμασίες, οι βαθμολογίες των οποίων αθροίστηκαν και έκριναν τον νικητή.

Στην πρώτη δοκιμασία έπρεπε μέσα σε 75 λεπτά να ετοιμάσουν δύο πιάτα με κοινό σημείο αναφοράς.

Έχοντας μπροστά τους οκτώ καμπάνες που η καθεμιά περιείχε από ένα υλικό, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αποκλείσουν τις έξι και να καταλήξουν στις δύο, το περιεχόμενο των οποίων, πρωταγωνιστούσαν στις προσπάθειές τους. Οι πρώτες ύλες που συμφώνησαν να διαχειριστούν ήταν η σκορπίνα και τα χτένια.

Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις chef κριτές υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον καλεσμένο τους ο οποίος ήταν ο chef Παύλος Κυριάκης ένας από τους καλύτερους chef της γενιάς του, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Αυτή είναι η δυάδα του τελικού

Τελικά, η βαθμολογία των κριτών έστειλε την Μαρία Μπέη στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα. Μάλιστα, η ίδια, ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.