Survivor All Star: Διακόπηκε εκτάκτως ο αγώνας επικοινωνίας - Έξαλλη η Μπλε ομάδα αρνιόταν να αγωνιστεί

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Διακόπηκε εκτάκτως ο αγώνας επικοινωνίας - Έξαλλη η Μπλε ομάδα αρνιόταν να αγωνιστεί

Συγκλονιστικό αναμένεται το επεισόδιο του Survivor All Star, με τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να περάσει τρεις ώρες με γονείς και συντρόφους, όπου θα χαλαρώσουν και θα φάνε όλοι μαζί.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε (δείτε το εδώ), με το που ξεκινήσουν να εμφανίζονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η συγκίνηση θα είναι μεγάλη και τα δάκρυα πολλά. Η μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου θα τον ρίξει κάτω από την αγκαλιά της, ενώ η Μελίνα θα σπαράξει στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ο Τάκης θα καταρρεύσει με το που δει την κόρη του.

Από την άλλη, η Στέλλα Ανδρεάδου θα δει τον αδερφό της, τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, τον Μάριο Πρίαμο η μητέρα του, τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, και τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του.

Τι συνέβη στον αγώνα επικοινωνίας του Survivor All Star

Ο αγώνας όμως πρόκειται να διακοπεί απρόοπτα, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας. Όπως ανέφερε, ο Τάκης Καραγκούνιας θα χάσει ένα ματς και από τα νεύρα του θα κλωτσήσει έναν κάδο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του και η γιατρός θα του πει να μην συνεχίσει τον αγώνα.

Οι Μπλε μόλις το άκουσαν αυτό έγιναν έξαλλοι, καθώς ο Τάκης δεν ήταν καλός στο αγώνισμα και είχαν πιο σίγουρες νίκες. Θα ζητήσουν λοιπόν πέναλντι από τους Κόκκινους, κάτι που οι ίδιοι με τη σειρά τους θα αρνηθούν. Το κλίμα θα γίνει χαοτικό και θα διακόψουν το παιχνίδι, ωστόσο άγνωστο είναι αν θα το συνεχίσουν.

Βέβαια, εμείς στο youweekly.gr, γνωρίζουμε ότι νικητή έχουμε στο εν λόγω αγώνισμα - δείτε εδώ.