My Style Rocks: Ανησυχία στο πλατό του ΣΚΑΙ για την υγεία διαγωνιζόμενης - "Μουδιασμένη" η Κατερίνα Καραβάτου

Αποχώρησε για λίγο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ανησυχία στο πλατό του ΣΚΑΙ για την υγεία διαγωνιζόμενης -

Λίγο μετά το ξέσπασμα της Emilia Vodos σε κλάματα (δείτε εδώ γιατί) στο σημερινό (31/5) επεισόδιο του My Style Rocks, οι κριτές άρχισαν να σχολιάζουν το look της και τις στυλιστικές της επιλογές. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημήτρη Σκουλού ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως μία από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν αισθανόταν καλά και τον διέκοψε.

Ο λόγος για την Όλγα Κοτλίδα, από την οποία η παρουσιάστρια, εμφανώς ανήσυχη, ζήτησε να αποχωρήσει αμέσως μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Ανησυχία στο πλατό του My Style Rocks για την υγεία της Όλγας Κοτλίδα

«Δημήτρη, συγγνώμη που σε διακόπτω. Όλγα μου, αν δεν αισθάνεσαι καλά, μπορείς να βγεις έξω τώρα; Να συνεχίσει ο Δημήτρης και πες μου για οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου και η παίκτρια ακολούθησε τις οδηγίες της.

Παρόλα αυτά, η ίδια στη συνέχεια επέστρεψε στο πλατό και αφού συνήλθε έδειξε κανονικά το σύνολό της στους κριτές.

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός