My Style Rocks: «Σε μια δύσκολη κατάσταση υγείας που κανένας γιατρός δεν μπορούσε να σώσει...» - "Λύγισε" η Emilia Vodos στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σε μια δύσκολη κατάσταση υγείας που κανένας γιατρός δεν μπορούσε να σώσει...» -

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τις παίκτριες του My Style Rocks να ξεσπούν σε κλάματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει εξαιτίας κάποιας λογομαχίας με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες είτε εξαιτίας της σκληρής κριτικής της επιτροπής και των χαμηλών βαθμολογιών τους.

Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 31/5, στο νέο επεισόδιο της εβδομάδας, η Emilia Vodos δάκρυσε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, με την Κατερίνα Καραβάτου να την ρωτά τι συνέβη και για ποιο λόγο συγκινήθηκε. Η ίδια, λοιπόν, τότε, αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό που βίωσε πριν χρόνια και την περιπέτεια της υγείας της (δείτε εδώ γιατί συγκινήθηκε και παραλίγο να βάλει τα κλάματα και η παρουσιάστρια).

Η σπάνια εξομολόγηση της Emilia Vodos για την υγεία της στο My Style Rocks

«Συγκινήθηκα! Eίναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Εγώ είμαι στην Ιθάκη σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου νησιά, με το σκάφος και έχω καλέσει δύο γυναίκες που στη ζωή μου έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι οι δύο γιατρίνες μου που κάποια στιγμή σε μια δύσκολη κατάσταση υγείας που κανένας γιατρός δεν μπορούσε να σώσει, οι συγκεκριμένες μου έσωσαν τη ζωή. Θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια και να τους αφιερώσω αυτή την εμφάνιση. Είναι πολύ υπερήφανες για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η αποκάλυψη για την οικονομική της κατάσταση

Emilia Vodos: Είναι μια από τις παίκτριες του My Style Rocks που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση κυρίως για την έντονη προσωπικότητά της (δείτε εδώ γιατί μάλωσε έντονα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και την οικονομική της άνεση που αποτυπώνεται καθημερινά στα ρούχα που επιλέγει να φορέσει στο παιχνίδι!

Η 25χρονη παίχτρια είναι Σύμβουλος επενδύσεων, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη περιοχή Βούλα στην Αθήνα και πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι, αφού εκείνη βρίσκεται εδώ λόγω του παιχνιδιού ενώ ο σύντροφός της κατοικεί εκεί και την περιμένει να γυρίσει στην αγκαλιά του ως νικήτρια του My Style Rocks.

Η κάμερα του Πρωινού μας την βρήκε και... είπε πολλά!

«Μάλλον έχω κάνει αίσθηση στο παιχνίδι. Σίγουρα για την προσωπικότητά μου και θεωρώ ότι είμαι και μια πολύ δυνατή παίκτρια. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίδειξη πλούτου, αυτό είναι το στιλ μου και πρέπει ο κόσμος να το δει, να το καταλάβει, αυτή είμαι εγώ. Είμαι πολύ άνετη οικονομικά και καλά κάνει που βγαίνει προς τα έξω. Δεν το επιδεικνύω σίγουρα αλλά κάποιες στιγμές το τονίζω παραπάνω. Ποτέ δεν θα δανειστώ κανένα ρούχο.

Έχω μια πανάκριβη τσάντα, κοστίζει 8.000 ευρώ, δεν το λυπήθηκα το συγκεκριμένο, νομίζω ότι είναι μια επένδυση», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε:

«Έχω κάποιον στη ζωή μου είναι ο σύντροφός μου, το αγόρι μου που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι».