Survivor All Star: «Αγάπη μου, κάνε υπομονή, σ' αγαπάω» - Κλάμα & σπαραγμός! Έπεσαν στην άμμο αγκαλιάζοντας τους συγγενείς τους

"Λυγίζουν" και οι πιο δυνατοί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αγάπη μου, κάνε υπομονή, σ' αγαπάω» - Κλάμα & σπαραγμός! Έπεσαν στην άμμο αγκαλιάζοντας τους συγγενείς τους

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star μόλις ξεκίνησε, το βράδυ της Τετάρτης 31/5, και οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους για το μεγάλο έπαθλο που τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό (30/5) συμβούλιο του παιχνιδιού.

Όλοι σκέφτονταν ταξίδια, φαγητό σε φανταχτερά εστιατόρια και εντυπωσιακές δραστηριότητες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ένα μαύρο βανάκι εμφανίστηκε μπροστά τους, και ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως οι νικητές θα ανέβαιναν σε αυτό και θα έφευγαν για Κούβα. Ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, όμως, η χαρά κόπηκε απότομα και ξεκίνησαν ξανά οι σκέψεις όταν ο Λιανός τους εξήγησε πως τους είπε ψέματα.

Σπαραγμός στο Survivor All Star! Εμφανίστηκαν μπροστά στους παίκτες οι οικογένειές τους

Τον κοιτούσαν απορημένοι και περίμεναν να δουν τι θα συμβεί, μέχρι που τους εξήγησε πως δεν θα φύγει κανείς και πως αντιθέτως στο βανάκι βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έφτασαν από την Ελλάδα. Αμέσως όλοι ξέσπασαν σε κλάματα, με τον Τάκη Καραγκούνια ειδικά να σπαράζει για την κόρη του.

Διαβάστε επίσης: Διακόπηκε εκτάκτως ο αγώνας επικοινωνίας - Έξαλλη η Μπλε ομάδα αρνιόταν να αγωνιστεί

Ο παρουσιαστής τότε τους εξήγησε πως όλοι θα είχαν χρόνο για μία αγκαλιά με τις οικογένειες και τους συντρόφους τους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά μόνο αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα θα περάσουν πραγματικό χρόνο με εκείνους. Ένας ένας, λοιπόν, βγήκαν από το αμάξι και οι παίκτες έτρεχαν προς τα πάνω τους φωνάζοντας!