Survivor all star: «Από και εκεί που ήταν έξαλλη, τώρα μέχρι κι εγγόνι ζήτησε» - Κατακεραύνωμα για τη στάση της μητέρας της Ρουμελιώτη

Σχετικά με τη σχέση της με το Σάκη Κατσούλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Από και εκεί που ήταν έξαλλη, τώρα μέχρι κι εγγόνι ζήτησε» - Κατακεραύνωμα για τη στάση της μητέρας της Ρουμελιώτη

Η συνάντηση των παικτών από το Survivor all star με τις οικογένειές τους έφερε πολύ μεγάλη συγκίνηση στους ίδιους, στους τηλεθεατές αλλά και στα πάνελ, που σχολίασαν την επομένη, Παρασκευή 2/6 όσα ειπώθηκαν.

Μεταξύ αυτών ήταν και το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με τη Μπέτυ Μαγγίρα να σχολιάζει πρώτα - πρώτα τη συνάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τη μητέρα της (δείτε εδώ όσα είπαν μαμά και κόρη).

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια στάθηκε στο γεγονός, ότι πέρυσι η μαμά της παίκτριας δεν έλεγε τα καλύτερα για τον Σάκη Κατσούλη, σύντροφο της κόρης της, ενώ φέτος της ζήτησε να είναι ο πατέρας των παιδιών της.

Το σχόλιο της Μπέτυ Μαγγίρα για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor all star

«Η μαμά της Μαριαλένας από εκεί που έλεγε πρόπερσι κι έλεγε και ήταν έξαλλη… Βέβαια είχαν χωρίσει, υπήρχε ένταση στο ζευγάρι και δεν τον ήθελε τον Σάκη, τώρα μέχρι κι εγγόνι ζήτησε», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Ο λόγος που η Μαριαλένα δεν πλησίασε τον πατέρα του Σάκη, ενώ εκείνος σπάραζε στο κλάμα

Οι δυο συναντήσεις ωστόσο που προκάλεσαν ερωτηματικά, ήταν εκείνη της Μαριαλένας με την μητέρα της και του Σάκη με τον μπαμπά του.

Όπως παρακολουθήσαμε με το που εμφανίστηκε η μητέρα της Μαριαλένας, εκείνη έτρεξε γρήγορα κλαίγοντας στην αγκαλιά της. Πίσω της περπατούσε ο Σάκης επίσης έντονα συγκινημένος, με τους τρεις τους να αγκαλιάζονται σφιχτά.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς του Σάκη, ενώ η Μαριαλένα έκανε λίγα βήματα μπροστά, άφησε το χέρι του και πήγε μόνος του κοντά του, με την ίδια να μένει στη θέση της και να μην πλησιάζει.

Μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να είχε κράξει τον Σάκη, όταν οι δυο τους ήταν χωρισμένοι , και στον 4ο κύκλο που συμμετείχαν επικρατούσε σάλος με την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να είναι και πάλι μαζί, ήρθε πολύ κοντά με τον σύντροφό της κόρης της, έχοντας μια πιο δεμένη σχέση.

Όταν ωστόσο, εμφανίστηκε ο μπαμπάς του, στο παιχνίδι, η παίκτρια θέλησε να τους αφήσει λίγο χρόνο μόνοι τους, καθώς γνωρίζει πόσο μεγάλη αγάπη του έχει ο Σάκης.