My style rocks: Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Emilia Vodos - Η κίνηση της Παπαγεωργίου που την άφησε άφωνη

Σύμφωνησαν Κουδουνάρης και Σκουλός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Emilia Vodos - Η κίνηση της Παπαγεωργίου που την άφησε άφωνη

Το My style rocks βρίσκεται πραγματικά μία ανάσα από τον τελικό κα όπως είναι φυσικό και επόμενο η αγωνία των κοριτσιών είναι μεγάλη, ενώ παράλληλα και οι απαιτήσεις των κριτών έχουν μεγαλώσει (δείτε εδώ τις 6 κοπέλες του τελικού).

Την Παρασκευή 2/6 είδαμε την Emilia Vodos να φέρνει μια ιδιαίτερη εικόνα με λευκό, καμπάνα παντελόνι και ένα πουκάμισο με πολλά χρώματα, αφού όπως πήγε στο Μόντε Κάρλο, σε γνωστό ξενοδοχείο δοκιμάζοντας αρώματα γνωστού οίκου.

Η κίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που άφησε άφωνη την Emilias Vodos

Το σύνολο της φαίνεται, πως ήταν άψογο αφού η κριτική επιτροπή την αποθέωσε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της δίνει το πρώτο της 5ρι για φέτος κάτι, που άφησε τη διαγωνιζόμενη με ανοιχτό στόμα.

Πρόσφατα ξέσπασε σε κλάματα η Vodos

H πίεση είναι αρκετά μεγάλη και οι κριτικές ακόμα πιο έντονες. Μάλιστα, στο 29/5 επεισόδιο, η Emilia δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου, με αφορμή ότι το θέμα, που ήταν post στο instagram, ρώτησε την Emilia για την άνοδο των followers της στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Εγώ ξεκίνησα με 300, 280…τώρα έχουμε πάει στους 40.000» αποκάλυψε η Emilia. Όταν όμως πήγε μπροστά από την κριτική επιτροπή, δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δέχτηκε μια κριτική για το outfit της που δεν της άρεσε καθόλου και δεν συμφώνησε με αυτή.

«Εγώ σαν Αιμιλία δεν θα έκανα κάτι που να μην είναι στην προσωπικότητά του, θα έκανα κάτι πιο συντηρητικό. Δεν με φοράει το look. Ξέρω πολύ καλά τι φοράω και πώς το φοράω. Αυτό που φοράω τώρα το έχω βάλει και δείχνει και πολύ ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Emilia.

Όταν ολοκληρώθηκε η βαθμολογία, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως η διαγωνιζόμενη έχει βάλει τα κλάματα, λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις. Βλέπω τα δάκρυα...».

«Δεν κλαίω, είμαι μια χαρά», είπε κλαίγοντας η Emilia και έκατσε και πάλι στη θέση της.