Survivor all star: «Τι με κοιτάς;» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα σε Βασάλο και Χρυσαειδή με την ''καυτή'' ερώτηση του Λιανού

Έπρεπε να απαντήσουν με αριθμούς...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Τι με κοιτάς;» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα σε Βασάλο και Χρυσαειδή με την ''καυτή'' ερώτηση του Λιανού

Τη Δευτέρα 5/6 το επεισόδιο για το Survivor all star ξεκίνησε λίγο πιο χαλαρά για τους εναπομείναντες παίκτες, καθώς πριν από το αγώνισμα, έπαιξαν στο γνωστό quiz της Καραϊβικής με τις ερωτήσεις να αφορούν σε σχέσεις και ζευγάρια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή αντίστοιχα έπρεπε να δώσουν τις απαντήσεις σχετικά με την παρακάτω ερώτηση του Γιώργου Λιανού: «Tι ποσοστό των singles δηλώνουν ότι τους αρέσουν περισσότερο οι μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία».

Η αμηχανία Βασάλου και Χρυσαειδή σε ερώτηση του Λιανού στο Survivor all star

Τα πρώτα γέλια και τα βλέμματα ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν έλειψαν με το Βασάλο να απαντάει όλο νόημα: «Εμένα τι με κοιτάς;» με το Λιανό ν συμπληρώνει «Single είναι!» (δείτε εδώ που βρίσκεται η Βαλαβάνη με το Μόργκαν την περίοδο αυτή).

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Αυτές τις εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες ασυλίες λίγο πριν τα αγωνίσματα γίνουν ατομικά με σκοπό μια θέση στον ημιτελικό και τον τελικό.

Την Δευτέρα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με Μπλε και Κόκκινους να μάχονται στο στίβο μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Πλέον στον Άγιο Δομίνικο έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες οπότε οι αγώνες θα κρίνονται στον πόντο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους στον αγώνα, θα είναι η Μπλε! Όπως καταλαβαίνετε, οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφιστούν ανάμεσα τους και να βγει ένας παίκτης προς αποχώρηση...

Ποιος θα είναι αυτός; Stay tuned!