My style rocks: Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Μέλντα - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές

«Απλά έχουν αρχίσει και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Μέλντα - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές

Με μακρύ φόρεμα, που είχε ως βάση του το κόκκινο χρώμα και ένα ριγέ μαύρο - άσπρο παντελόνι έκανε πασαρέλα η Μέλντα την Τετάρτη 7/6 στο My style rocks με τη διαγωνιζόμενη να κρίνεται αυστηρά από τις συμπαίκτριες της.

Η ίδια λοιπόν κατηγορήθηκε για συνεχόμενη φορά, πως έχει βοήθεια και πως οι εικόνες, που παρουσιάζει καθημερινά στο πλατό δεν είναι δικές της.

Δείτε επίσης: My style rocks: «Αυτό θα θέλουν όλοι να κάνεις...» - Ντράπηκε η Παπαγεωργίου με το πικάντικο σχόλιο της Καραβάτου

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Μέλντα στο My style rocks

Μάλιστα στη συνέχεια, η Μέλντα πήγε στην κριτική επιτροπή με την ψυχολογία της να είναι φανερά πεσμένη, ξεσπώντας σε κλάματα, λέγοντας παράλληλα, πως κατηγορείται και δεν έχει διάθεση να συνεχίσει.

«Απλά απογοητεύομαι και δεν έχω όρεξη πλέον! Εγώ έρχομαι με πολλή όρεξη, απλά νιώθω, πως ό,τι και αν φέρω...Δεν έχει να κάνει με όλες, απλά έχουν αρχίσει και...τέλος πάντων», είπε η Μέλντα.

Το περιστατικό με τα παπούτσια που κλάπηκαν στο My style rocks

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε γνωστό στο My style rocks την Τρίτη 6/6 από παίκτρια, που συμμετέχει στο διαγωνισμό, καθώς όπως η ίδια κατήγγειλε παρατήρησε, πως κλάπηκαν τα παπούτσια της.

Ο λόγος για την Όλγα Κοτλίδα, η οποία είχε προγραμματίσει να φορέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών στη σημερινή της εμφάνιση, ωστόσο όπως εξήγησε στην Κατερίνα Καραβάτου της τα έκλεψαν.

Όπως τόνισε η ίδια η διαγωνιζόμενη ο λόγος, που ανέφερε το συμβάν δεν είχε να κάνει με τη βαθμολογία, αλλά για να ξέρουν οι κριτές και τα κορίτσια, πως άλλη θα ήταν η τελική εικόνα (δείτε εδώ την εξομολόγηση της που έφερε τα κλάματα του Σκουλού).

«Θέλω να πω ότι τα παπούτσια γι΄ αυτό το look ήταν άλλα, όπως χρειάστηκε να με φέρουν εδώ πέρα, όταν τα φόρτωνα εξαφανίστηκαν. Δεν μπήκαν ποτέ στο αυτοκίνητο, εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και μάλλον κατάλαβα εν τέλει ότι μου τα έκλεψαν. Δεν έχει κάποια σημασία αυτό για το look, τα κορίτσια πρέπει να κρίνουν αυτό, που βλέπουν, απλά το λέω γιατί είναι μια συγκεκριμένη συνθήκη, που πρέπει να το γνωρίζουν», είπε η Όλγα Κοτλιδά.