Survivor all star: Και όμως! Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (7/6) την ασυλία και πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο

Μαχητές ή διάσημοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Και όμως! Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (7/6) την ασυλία και πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο

Ημέρα αγωνίσματος ήταν η Τετάρτη (7/6) στο Survivor all star και μάλιστα για την 3η ασυλία της εβδομάδας, αλλά και για ένα πολύ χορταστικό έπαθλο φαγητού, που φρόντισε να τους στείλει η παραγωγή από την Ελλάδα.

Για όσους αναρωτιούνται σχετικά με την ομάδα, που πήρε την ασυλία και θα πάει χαλαρή στο συμβούλιο του νησιού, έχουμε να πούμε πως το spoiler του Youweekly.gr ήταν και πάλι έγκυρο!

Η ομάδα που κέρδισε την Τετάρτη (7/6) στο Survivor all star

Νικητές λοιπόν για τρίτη συνεχόμενη φορά είναι οι κόκκινοι!

Ψυχολογικά ράκος ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Η αλήθεια είναι ότι με δεν το περίμενα ποτέ από τη Μαριαλένα, με ψήφισε, με έβαλε στην ίδια ζυγαριά με τη Μελίνα! Εγώ φταίω, γιατί είμαι πολύ συναισθηματικός, εχθές έκλαψα 3 φορές, θα το πω και αυτό, είχα μία κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρείς φορές, πάνω στην έντονη κουβέντα, που είχαμε με τη Μαριαλένα πιέστηκα και δάκρυσα.

Δηλαδή δεν έχω κλάψει για άλλα και άλλα πράγματα, έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου! Με έβαλε στο ίδιο καζάνι με έναν άνθρωπο, ο οποίος τόσο καιρό, τόσους μήνες μας έχει ανακατώσει, έχει μεταφέρει πληροφορίες...δηλαδή όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να κάνουν παρέα και αφήνεις υπονοούμενα, ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παραπάνω από μία φιλία, πως γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;

Γι αυτό πιέστηκα, γι αυτό έκλαψα, γιατί μπήκα στη θέση της και λέω εγώ το φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.