Survivor all star: Νέος μαχητής στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το όνομα της σημερινής (7/6) κάλπης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Νέος μαχητής στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στην κάλπη του συμβουλίου του νησιού οδηγήθηκαν ξανά την Τετάρτη 7/6 οι μπλε στο Survivor all star, αφού η ομάδα των κόκκινων κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ασυλία της εβδομάδας.

O δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (7/6) στο Survivor all star

Οι επιλογές για τους μαχητές δεν είναι πολλές σχετικά με το νέο υποψήφιο, που θα έβγαζαν προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα σας το είχαμε πει και από το Youweekly.gr και τελικά, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε στον τάκο!

Πυρά και καρφιά από το Μπάρτζη στη Μαριαλένα για την ψήφο στο Βασάλο

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα και το βρίσκω λογικό! Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες το λογικό ήταν να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου, ο Κωνσταντίνος, ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία, που όντως καλά το είπε ήταν σαν να έχω εγώ τον Ασημακόπουλο σε μία ζυγαριά με Στέλλα και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο.

Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην ψηφοφορία, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια για τον κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.