Survivor All Star highlights 7/6: Καυγάδισαν χοντρά γιατί νόμιζαν ότι δεν γράφουν οι κάμερες - Με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού ο...

Άσχημα πράγματα ένα μήνα σχεδόν πριν τον μεγάλο τελικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 7/6: Καυγάδισαν χοντρά γιατί νόμιζαν ότι δεν γράφουν οι κάμερες - Με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού ο...

Καυγάδες, διαφωνίες, λυκοφιλίες: Αυτά εμπεριείχε το χθεσινό 7/6 επεισόδιο του Survivor All Star και το Youweekly.gr έχει σημειώσει - παρακάτω - τα highlights της βραδιάς για σένα που δεν μπόρεσες να δεις το επεισόδιο, για να είσαι πάντα ενημερωμένος.

Όλα όσα είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 7/6 στο Survivor All Star

Η στιγμή που Βασάλος & Μαριαλένα αρπάχτηκαν στη ζούγκλα - Νόμιζαν ότι οι κάμερες δεν έγραφαν

Η απόφαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να συμβάλλει με μία ψήφο της στο να βγει στον τάκο ο Κωνσταντίνος Βασάλος πως έχει δημιουργήσει σοβαρή ρήξη ανάμεσα στη σχέση των δύο παικτών.

Ο Βασάλος από τη μεριά του θεωρεί, πως η Μαριαλένα πρόδωσε τη φιλία τους (δείτε εδώ την στρατηγική της) με τον ίδιο να της εκφράζει προσωπικά, αλλά και δημόσια στο συμβούλιο το παράπονό του.

Την Τετάρτη 7/6 αποκαλύφθηκε από παίκτες της κόκκινης ομάδας, πως είδαν το προηγούμενο βράδυ Μαριαλένα και Βασάλο να τσακώνονται στη ζούγκλα - πολύ έντονα - όσο οι κάμερες ήταν κλειστές.

«Χθες το βράδυ εκεί, που αράζω εγώ με το Γιώργο ήταν η Μαριαλένα με το Βασάλο - δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά - και μιλούσαν πιο έντονα», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα, γιατί έχω πιάσει εδώ, χθες στη ζούγκλα να τσακώνονται. Μια φιλία τέτοια, που έχει κρατήσει 5 μήνες, βλέπουμε τη Μαριαλένα να την πετάει στον κάδο ανακύκλωσης», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μετά το περιστατικό αυτό ο Βασάλος παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά.

«Εχθές έκλαψα τρεις φορές»

«Η αλήθεια είναι ότι με δεν το περίμενα ποτέ από τη Μαριαλένα, με ψήφισε, με έβαλε στην ίδια ζυγαριά με τη Μελίνα! Εγώ φταίω, γιατί είμαι πολύ συναισθηματικός, εχθές έκλαψα 3 φορές, θα το πω και αυτό, είχα μία κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρείς φορές, πάνω στην έντονη κουβέντα, που είχαμε με τη Μαριαλένα πιέστηκα και δάκρυσα.

Δηλαδή δεν έχω κλάψει για άλλα και άλλα πράγματα, έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου! Με έβαλε στο ίδιο καζάνι με έναν άνθρωπο, ο οποίος τόσο καιρό, τόσους μήνες μας έχει ανακατώσει, έχει μεταφέρει πληροφορίες...δηλαδή όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να κάνουν παρέα και αφήνεις υπονοούμενα, ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παραπάνω από μία φιλία, πως γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;

Γι αυτό πιέστηκα, γι αυτό έκλαψα, γιατί μπήκα στη θέση της και λέω εγώ το φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ύστερα από όλα αυτά, ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο και δε δίστασε να επικρίνει τη Μαριαλένα επί του θέματος για την κίνησή της, αφού εκείνος δε θα έβγαζε έτσι εύκολα στον τάκο το φίλο του.

«Όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω»

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα και το βρίσκω λογικό! Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες το λογικό ήταν να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου, ο Κωνσταντίνος, ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία, που όντως καλά το είπε ήταν σαν να έχω εγώ τον Ασημακόπουλο σε μία ζυγαριά με Στέλλα και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο.

Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην ψηφοφορία, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια για τον κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Ήταν κολλητός με δύο άτομα και μετά σκοτώθηκαν» - Ο Κατσούλης ξεμπρόστιασε τις δήθεν φιλίες του Μπάρτζη

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης σε συζήτηση, που είχε στην παραλία θυμήθηκε τους δύο φίλους του Μπάρτζη, που πια δεν έχει καμία επαφή....

«Ο Νίκος που λέει δεν ασχολούμαι με κανέναν και απορώ, πως ασχολούνται μαζί μου, ασχολήθηκε με ένα θέμα της κόκκινης ομάδας. Από εκεί και πέρα μιλάει για φιλία ο Νίκος, ο οποίος στο δικό μας Survivor ήταν κολλητός με δύο άτομα, με τα οποία με το που τελείωσε το παιχνίδι, σκοτωθήκανε, δε μιλάνε καν και ήρθε να μας πει, ότι η φιλία τους θα είναι για πάντα και ότι θα κάνουνε μαζί πράγματα και ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τελικά η φιλία ήταν μόνο για το παιχνίδι, για μην ψηφίζει ο ένας τον άλλον και να πάνε όσο πιο μακριά στο παιχνίδι, το ίδιο πήγε να γίνει με το Στάθη και για ένα μήνα έλεγε κολλητός μου, αδερφός μου, και το ίδιο γίνεται με τον Ασημακ. Αυτός ο άνθρωπος κρίνει εσάς τους δύο, τη δικιά σας φιλία», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Παρά τα όσα γίνονται στον παραλία, όμως, Κόκκινοι και μπλε έπρεπε να βρουν ψυχολογία για να αγωνιστούν στον 3ο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, κι έτσι κι έγινε.

Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας

Και κάπου εδώ έχουμε να πούμε πως το spoiler του Youweekly.gr ήταν και πάλι έγκυρο! Νικητές λοιπόν για τρίτη συνεχόμενη φορά είναι οι κόκκινοι!

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η βραδιά έκλεισε με το συμβούλιο του νησιού όπου οι μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Το αποτέλεσμα σας το είχαμε πει και από το Youweekly.gr και τελικά, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε στον τάκο!