Survivor All Star spoiler 8/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο!

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 8/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο!

Η 22η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ολοκληρώνεται απόψε με ένα επεισόδιο «φωτιά» όπως πρόδωσε και το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες (δείτε το εδώ).

Καυγάδες, εντάσεις και λυκοφιλίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επεισόδιο αλλά την βραδιά θα κλέψει τόσο το έπαθλο, που είναι ένα ταξίδι στην Πούντα Κάνα για τη νικήτρια ομάδα, όσο και η αποχώρηση της βραδιάς.

Αυτή η εβδομάδα είχε θετικό πρόσημο για τους Κόκκινους, αφού πέρα από το πρώτο αγώνα ασυλίας που έχασαν, οι επόμενοι δυο ήταν δικοί τους με αποτέλεσμα οι μπλε να ρίξουν στον τάκο δύο παίκτες της ομάδας τους: Τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτή η απόφαση δημιούργησε ακόμα περισσότερες εντάσεις.

Απόψε, όμως, για το έπαθλο αυτό τόσο οι μπλε (μεταξύ τους) όσο και οι κόκκινοι θα γίνουν μια γροθιά για να τα καταφέρουν!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο στο Survivor All Star

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας το έχει δηλώσει εδώ και αρκετές ώρες. Απόψε κερδίζουν οι Κόκκινοι και πάνε Πούντα Κάνα να διασκεδάσουν πριν επιστρέψουν για το συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Είναι κι από την δική τους ομάδα προτεινόμενος ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ποιος θα φύγει άραγε; (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί)!