Survivor All Star trailer 8/6: «Να φύγει από την παραλία!» - Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου

Παγώνουν όλοι οι παίκτες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 8/6: «Να φύγει από την παραλία!» - Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 7/6 επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights) οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο είναι άκρως διαταραγμένες! Η 22η εβδομάδα του Survivor All Star θα κλείσει απόψε με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Μπλε και Κόκκινοι παρά τα όσα περνούν με τις λυκοφιλίες και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις απόψε πρέπει να συγκεντρωθούν γιατί μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το σούπερ έπαθλο: Μια βόλτα εκτός παραλίας, ένα ταξίδι στην Πούντα Κάνα για τους νικητές!

Ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο που δίνει ο Ατζούν λίγο πριν το αγώνισμα κι εκεί θα ξεσπάσουν σε κραυγές. Για λίγες μόνο ώρες, όσο διαρκεί δηλαδή το αγώνισμα, οι ομάδες μεταξύ τους θα γίνουν μια γροθιά! Μόνο μια θα κερδίσει και το Youweekly.gr ήδη ξέρει ποια θα είναι αυτή (δείτε την εδώ).

Υπενθυμίζουμε πως απόψε έχουμε και μια αποχώρηση, την αποχώρηση της εβδομάδας λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου. Πολλά θα ειπωθούν σε αυτό το συμβούλιο, μάσκες θα πέσουν! Το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα το ποιος αποχωρεί (δείτε εδώ το όνομα που φεύγει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star