My style rocks: Η ατάκα παίκτριας που ''πάγωσε'' την Κατερίνα Καραβάτου - «Μου την είπε;»

Δεν ήξερε από που της ήρθε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Η ατάκα παίκτριας που ''πάγωσε'' την Κατερίνα Καραβάτου - «Μου την είπε;»

Οι μήνες, που έχουν περάσει στο My stkyle rocks είναι πολλοί και έτσι παρά τα έντονα σχόλια βλέπουμε να έχουν δεθεί τα κορίτσια, που διαγωνίζονται με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου και με κάποιους κριτές.

Η χημεία φυσικά και μπορεί να είναι με όλους, ωστόσο η Καραβάτου έχει καταφέρει με το χαρακτήρα της να πλησιάσει τα κορίτσια και να τα κερδίσει θέλοντας - κατά βάση - να κυριαρχεί η ηρεμία!

Η άνεση αυτή λοιπόν, έφερε ένα σχόλιο, που παραλίγο να δημιουργήσει παρεξηγήσεις την Πέμπτη 8/6 στο πλατό. Ο λόγος για το σχόλιο, που έκανε η Αναστασία Σαμαρά στην παρουσιάστρια για τα σκουλαρίκια, που φορούσε (δείτε εδώ την αμηχανία, που ένιωσε η Καραβάτου με σημείο του σώματος της).

Το σχόλιο που δέχτηκε η Κατερίνα Καραβάτου από παίκτρια στο My style rocks

«Τίποτα αυτό είναι ψεύτικο...», ρώτησε η Αναστασία Σαμαρά.

«Μου την είπε πιστεύτε», είπε η Καραβάτου.

Η ατάκα της Καραβάτου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μια έντονη είσοδο έκανε την Τετάρτη 7/6 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του Μy style rocks με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου να προϊδεάζει το κοινό για όσα επρόκειτο να δει σχετικά με το μοντέλο.

Με λαϊκό κομμάτι έκανε την πασαρέλα της αυτή τη φορά η Ηλιάνα, φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, γαλάζιο πουκάμισο και χρυσές, ψηλές μπότες.

Στη συνέχεια μάλιστα, η Καραβάτου έσπευσε να κάνει και ένα σχόλιο στην κριτή αναφορικά με τις κατακτήσεις, που έχει τονίζοντας όμως, πως η Ηλιάνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για το σύντροφό της.

«Αυτό θα θέλουν όλοι να κάνεις, να τους τηλεφωνήσεις, εσύ όμως έχεις μάτια μόνο για αρχιτέκτονες, όπως ακούσαμε», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντάει: «Θα συμφωνήσω».