My style rocks: «Ντροπή! Ντροπή!» - Τα έχωσαν χοντρά Σκουλός & Κουδουνάρης με χυδαίο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ

Δύο παίκτριες πιάστηκαν να...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Ντροπή! Ντροπή!» - Τα έχωσαν χοντρά Σκουλός & Κουδουνάρης με χυδαίο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό του My style rocks την Πέμπτη 8/6 με την κίνηση δύο παικτριών κάτι, που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Σκουλού και του Στέλιου Κουδουνάρη, επαναφέροντας την τάξη.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Αναστασία κρινόταν για το look της, ο Σκουλός αντιλήφθηκε πως η Ειρήνη Καζάκη και η Χριστιάνα Κατσιέρη έγραφαν κρυφά σχόλια στους πίνακες, που βάζουν τους βαθμούς τους.

Όταν μάλιστα ο Σκουλός τους ζήτησε να δείξουν όσα έγραφαν εκείνες αρνήθηκαν και στη συνέχεια γύρισαν τους πίνακες, αφού είχαν σβήσει όσα είχαν γράψει....

Δείτε επίσης: Έφτασε από τους 280 followers στους 40.000 μέσα 4 μήνες - "Σάλος" με διαγωνιζόμενη του My Style Rocks

Η παρατήρηση των κριτών του Μy style rocks στην Ειρήνη και στην Χριστιάννα

«Δηλαδή να σε ρωτήσω; Την ώρα που συζητάμε με μια συμπαίκτριά σας, για τον βαθμό της, για αυτό που έχει κάνει για το σημερινό επεισόδιο...Εμάς πάντως μας ενδιαφέρει που μιλάμε ένα τέταρτο για το look το δικό σου. Εμείς όταν μιλάμε με ένα κορίτσι, δεν μιλάμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο. Είμαστε όλοι εδώ μαζί! Όποιον δεν ενδιαφέρει μπορεί να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή το έχουμε πει 100 φορές», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης

«Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια, που κάνετε! Μιλάμε με ένα κορίτσι μπροστά μας για το στυλ, αντί να ακούσετε κάτι, να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας, να μάθετε κάτι, χασκογελάτε, γράφετε λες και δεν έχετε χρόνο πίσω. Ποια είναι η πλάκα; Η Ειρήνη είναι έτοιμη να χασκογελάσει πάλι. Ντροπή! Ντροπή! Όχι σε εμάς που δεν σέβεστε, πραγματικά και στο κορίτσι εδώ, είναι ντροπή», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Νωρίτερα η Καραβάτου πάγωσε με το σχόλιο παίκτριας

Οι μήνες, που έχουν περάσει στο My stkyle rocks είναι πολλοί και έτσι παρά τα έντονα σχόλια βλέπουμε να έχουν δεθεί τα κορίτσια, που διαγωνίζονται με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου και με κάποιους κριτές.

Η χημεία φυσικά και μπορεί να είναι με όλους, ωστόσο η Καραβάτου έχει καταφέρει με το χαρακτήρα της να πλησιάσει τα κορίτσια και να τα κερδίσει θέλοντας - κατά βάση - να κυριαρχεί η ηρεμία!

Η άνεση αυτή λοιπόν, έφερε ένα σχόλιο, που παραλίγο να δημιουργήσει παρεξηγήσεις την Πέμπτη 8/6 στο πλατό. Ο λόγος για το σχόλιο, που έκανε η Αναστασία Σαμαρά στην παρουσιάστρια για τα σκουλαρίκια, που φορούσε (δείτε εδώ την αμηχανία, που ένιωσε η Καραβάτου με σημείο του σώματος της).

«Τίποτα αυτό είναι ψεύτικο...», ρώτησε η Αναστασία Σαμαρά.

«Μου την είπε πιστεύτε», είπε η Καραβάτου.