Survivor all star: «Eρχόμενος εδώ...» - Η έκκληση του Νίκου Μπάρτζη μετά την υποψηφιότητά του

Αποκάλυψη μεγατόνων!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Eρχόμενος εδώ...» - Η έκκληση του Νίκου Μπάρτζη μετά την υποψηφιότητά του

Τα αποτελέσματα της κάλπης στο Survivor all star βγάζουν τελευταία ονόματα, που δε θα περιμέναμε, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και είναι απόλυτα λογικό να δοκιμάζονται όλοι ένας ένας!

Δείτε επίσης: Spoiler 8/6 - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο

Την Πέμπτη 8/6 ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του, καθώς από τη μία το πήρε χαλαρά και από την άλλη ζητούσε από τον κόσμο να τον φτάσει εκεί, που έχει βάλει στόχο από την αρχή...

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την υποψηφιότητά του στο Survivor all star

«Eρχόμενος εδώ για να κάνω δηλώσεις βλέπω ένα παρεάκι να κάνει δηλώσεις. Κάτσε ρε τι φοβάσαι να τα πούμε...τι φοβάσαι τον αντίλογο; Οκ στρατηγική στρατηγική...αλλά το πιο ωραίο είναι να έχεις και έναν αντίλογο...όχι μόνο να τα λες μόνος σου, τι φοβάσαι; Ελπίζω ο κόσμος να με έχει στηρίξει και να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι μου και να φτάσω στο στόχο μου, παρ΄ όλα αυτά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Τι αλλάζει στον τελικό του Survivor All Star

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με τον τελικό του Survivor All Star εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου. Μπορεί η απόφαση ΣΚΑΙ και Ατζούν Αλιτζαλί, να ήταν να διεξαχθεί στο τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, όπως φαίνεται αλλάζει η ημερομηνία.

Τόσο οι εκλογές, όσο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου και αλλαγή σχεδιασμού ακόμη και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την Real Life, ο τελικός θα πάρει παράταση 15 περίπου ημερών και πιθανότατα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα πάρουν παράσταση για το φινάλε και το Πρωινό μας αλλά και το Γειά σου που σκόπευαν να ολοκληρωθούν στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα.