Survivor all star: Τα έσπασαν με τη νίκη τους - Χαμένοι απόψε (8/6) οι...

Μπλέ ή Κόκκινοι; Μαχητές ή Διάσημοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Τα έσπασαν με τη νίκη τους - Χαμένοι απόψε (8/6) οι...

Την Πέμπτη (8/6) παρακολουθήσαμε τον 5ο σερί αγώνα της εβδομάδας για το Survivor all star με τους μαχητές και τους διάσημους να αγωνίζονται για ένα νέο ταξίδι εκτός Άγιου Δομίνικου (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε).

Η ομάδα που κέρδισε την Πέμπτη (8/5) στο Survivor all star

Με το Youweekly.gr να σας έχει ενημερώσει σωστά - ξανά - έχουμε να σας πούμε, πως φτάνοντας στο flag race η νίκη τελικά πήγε στους κόκκινους, για συνεχή φορά!

Η έκκληση του Νίκου Μπάρτζη μετά την υποψηφιότητά του

Τα αποτελέσματα της κάλπης στο Survivor all star βγάζουν τελευταία ονόματα, που δε θα περιμέναμε, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και είναι απόλυτα λογικό να δοκιμάζονται όλοι ένας ένας!

Την Πέμπτη 8/6 ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του, καθώς από τη μία το πήρε χαλαρά και από την άλλη ζητούσε από τον κόσμο να τον φτάσει εκεί, που έχει βάλει στόχο από την αρχή...

«Eρχόμενος εδώ για να κάνω δηλώσεις βλέπω ένα παρεάκι να κάνει δηλώσεις. Κάτσε ρε τι φοβάσαι να τα πούμε...τι φοβάσαι τον αντίλογο; Οκ στρατηγική στρατηγική...αλλά το πιο ωραίο είναι να έχεις και έναν αντίλογο...όχι μόνο να τα λες μόνος σου, τι φοβάσαι; Ελπίζω ο κόσμος να με έχει στηρίξει και να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι μου και να φτάσω στο στόχο μου, παρ΄ όλα αυτά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.