My style rocks: «Αυτό με στενοχωρεί πολύ γιατί...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Καραβάτου λίγο πριν το μεγάλο τελικό

«Είναι μια πολύ ικανή παίκτρια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Αυτό με στενοχωρεί πολύ γιατί...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Καραβάτου λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Οι εξελίξεις στο My style rocks δε θα σταματήσουν να μας εκπλήσσουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του show και θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια για φέτος.

Δείτε επίσης: My style rocks: «Ντροπή! Ντροπή!» - Τα έχωσαν χοντρά Σκουλός & Κουδουνάρης με χυδαίο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ

Έτσι την Παρασκευή (9/6) η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε στο κοινό, αλλά και σε διαγωνιζόμενες και κριτές, πως με μεγάλη λύπη της η Όλγα Κοτλίδα θα απουσίαζε από το σημερινό επεισόδιο, καθώς ήταν άρρωστη.

Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στο My style rocks

«Να 'μαστε πια όλοι πια στο πλατό, όχι όλοι ακριβώς ακριβώς, γιατί η Όλγα μας επειδή είναι λίγο αρρωστούλα και δεν μπορεί να είναι μαζί μας σήμερα. Αυτό με στενοχωρεί πολύ γιατί, όπως ξέρετε κάθε παίκτρια που λείπει το έχουμε δηλώσει στο διαγωνισμό ότι μηδενίζεται.

Η Όλγα είναι μια πολύ ικανή παίκτρια στον διαγωνισμό και αλήθεια στενοχωριέμαι, που αναγκάζεται να μην είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει πραγματικά πολύ σοβαρός λόγος. Έτσι, θα είμαστε χωρίς την Όλγα και σήμερα και ελπίζω αυτό να μην συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Καραβάτου πάγωσε με το σχόλιο παίκτριας

Οι μήνες, που έχουν περάσει στο My stkyle rocks είναι πολλοί και έτσι παρά τα έντονα σχόλια βλέπουμε να έχουν δεθεί τα κορίτσια, που διαγωνίζονται με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου και με κάποιους κριτές.

Η χημεία φυσικά και μπορεί να είναι με όλους, ωστόσο η Καραβάτου έχει καταφέρει με το χαρακτήρα της να πλησιάσει τα κορίτσια και να τα κερδίσει θέλοντας - κατά βάση - να κυριαρχεί η ηρεμία!

Η άνεση αυτή λοιπόν, έφερε ένα σχόλιο, που παραλίγο να δημιουργήσει παρεξηγήσεις την Πέμπτη 8/6 στο πλατό. Ο λόγος για το σχόλιο, που έκανε η Αναστασία Σαμαρά στην παρουσιάστρια για τα σκουλαρίκια, που φορούσε (δείτε εδώ την αμηχανία, που ένιωσε η Καραβάτου με σημείο του σώματος της).

«Τίποτα αυτό είναι ψεύτικο...», ρώτησε η Αναστασία Σαμαρά.

«Μου την είπε πιστεύτε», είπε η Καραβάτου.