Survivor All Star spoiler (11/6): Χαμούλης! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ποιος θα βγει στον τάκο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (11/6): Χαμούλης! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Την Πέμπτη 8/6 παρακολουθήσαμε μία ακόμη αποχώρηση από το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και το πρόσωπο που μάζεψε τα πράγματά του και σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα, δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφει στην τσέπη του και στον λογαριασμό του).

Την Κυριακή 11/6, ωστόσο, ξεκινάει ολοκαίνουρια εβδομάδα για τους παίκτες που έχουν απομείνει και αυτό σημαίνει πως πρέπει να μαζέψουν δυνάμεις ώστε να μπουν σε νέο στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για μία ακόμα ασυλία. Οι κόκκινοι έχουν αποδεκατιστεί και οι μπλε σιγά σιγά αρχίζουν να φοβούνται.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, λοιπόν, μας έχουν αποκαλύψει ήδη ποια είναι η ομάδα που θα χαρεί την πρώτη της νίκη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος σίγουρα, διότι όσοι έχουν παραμείνει είναι και οι πιο δυνατοί, αλλά τελικά τους πόντους θα φέρουν οι Μαχητές και έτσι θα κοιμηθούν ένα ακόμη βράδυ ήσυχοι, χωρίς να πρέπει να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους.

Οι Διάσημοι, από την άλλη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα! Μείνετε συντονισμένοι ώστε να δείτε ποιος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση...

Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με τον τελικό του Survivor All Star εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου. Μπορεί η απόφαση ΣΚΑΙ και Ατζούν Αλιτζαλί, να ήταν να διεξαχθεί στο τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, όπως φαίνεται αλλάζει η ημερομηνία.

Τόσο οι εκλογές, όσο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου και αλλαγή σχεδιασμού ακόμη και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την Real Life, ο τελικός θα πάρει παράταση 15 περίπου ημερών και πιθανότατα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα πάρουν παράσταση για το φινάλε και το Πρωινό μας αλλά και το Γειά σου που σκόπευαν να ολοκληρωθούν στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα.