Survivor All Star: Σαν να πήρε το έπαθλο και πολλά παραπάνω - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Θα "σκάσει" το πορτοφόλι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σαν να πήρε το έπαθλο και πολλά παραπάνω - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Μπορεί να μπήκε στην τελική 10άδα του Survivor All Star, όμως πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα. Το κοινό έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη και όπως φάνηκε, τα άλλα δύο αγόρια έχουν περισσότερους φαν έξω από το ριάλιτι.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος ψηφίστηκε πολλές φορές μέχρι τώρα, χωρίς να του αξίζει πολλές από αυτές, διότι ήταν πολύ καλός αγωνιστικά και έφερνε αρκετούς πόντους στην ομάδα του, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους και κανείς δεν θα την γλιτώσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός).

Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά το Survivor All Star

Ακόμη κι αν παρεξηγήθηκε ή αν στεναχωρήθηκε, τίποτα από όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο δεν έχει καμία σημασία πλέον για εκείνον, διότι επιστρέφει στους ανθρώπους του και στην κανονικότητα, με γεμάτο πορτοφόλι.

Αφού πέρασαν 4 περίπου μήνες στο εξωτικό νησί, ο επιχειρηματίας κατάφερε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό που ξεπερνάει ακόμη και το έπαθλο που θα αποκτήσει ο νικητής του Survivor. Ο τραπεζικός του λογαριασμός, δηλαδή, θα φτάσει τις 110.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!

Διαβάστε επίσης: Η πρόταση γάμου του Κατσούλη στη Μαριαλένα και το τροχαίο κατά την διάρκεια του αγώνα

Οι αμοιβές των υπολοίπων